Gazete Vatan Logo

10 milyon TL’lik boşanma davası!

Esra Pekcan, kendisini Alaçatı’da sosyetenin ünlü ismi Nalan Aksoy ile aldattığı gerekçesiyle 10 yıllık eşi Can Pekcan’a 10 milyonluk tazminat ve boşanma davası açtı.

10 milyon TL’lik boşanma davası!

TMSF’nin satışa çıkardığı Hortumsan’ı 14.5 milyon liraya, Uzan Grubu’nun 2 Porsche ve bir Mercedes’ini 500 bin liraya, teknesini ise 175 bin liraya satın alarak ismini duyuran Pekcan Otomotiv’in sahibi Can Pekcan’ın yuvası bir kaçamak iddiasıyla çatırdadı. Ünlü işadamından boşanmak için dilekçe veren Esre Pekcan, evliliklerinin kağıt üzerinde kaldığını, eşinin son yıllarda ailesiyle tatil yapmadığını, sosyal hiçbir hayatı paylaşmadığını ileri sürdü. Kendi ve çocuklarının bu nedenle psikolojik destek aldığını dilekçesinde anlatan Esra Pekcan 20 Nisan’da basında çıkan ‘Alaçatı kaçamağı’ başlıklı haber ile şoke olduğunu belirtti. Pekcan, eşinin eve gelmediği dönemlerde Nalan Aksoy ile yaşadığını hatta Roma’ya tatile gittiklerini ileri sürdü. Can Pekcan ise verdiği cevap dilekçesinde çıkan haberin yalan olduğunu ve tekzip edildiğini belirtti. Evini terk etmediğini belirten işadamı, eşinin sevgililer gününde cep telefonuna “Senin bu manyaklıklarından bıktım. Sana bir hafta zaman. Evden gidiyorsun” mesajı attığını bu yüzden evden kaçmak zorunda bırakıldığını öne sürdü. Can Pekcan ile Nalan Aksoy’un Alaçatı’da çekilen fotoğrafları birçok gazetede yer almıştı.

Haberin Devamı

‘Beni baba gibi görüyor’

Pekcan, 25 yıllık arkadaşı Nalan Aksoy’un kendisini bir baba olarak gördüğünü belirtirken, eşinin samimiyeti, manevi duyguları sevgili ilişkisi olarak algıladığını iddia etti.

‘Eşimin milyon dolarları var’

Esra Pekcan eşinin varlıklı olduğunu belirterek 7 milyon maddi, 3 milyon lira manevi tazminat istedi. İkizleri ve kendisi için de aylık 20’şer bin lira tedbir nafakası isteyen Esra Pekcan, eşinin Bodrum’da 2, Bakırköy’de bir otel, Alaçatı Port’ta yazlık ev, Bodrum’da yazlık, Nişantaşı Konak Sineması’nın mülkü, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda gayrimenkul, onlarca şirketi, 5 tekne, onlarca lüks otomobilinin bulunduğunu ileri sürdü.