Gazete Vatan Logo

10 milyar TL ‘kurban’ olsun!

İşte Kurban Bayramı fırsatları

Kurban Bayramı 9 günlük tatille geliyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in açıklamasına göre geçen yıl 770 bin büyükbaş 2 milyondan fazla küçükbaş kurban kesilerek piyasaya 3.5 milyar lira girdi. Bu bayram kurbanlık için 4 milyar liranın üzerinde harcama olacak. Tatil, giyim, şeker derken toplam harcamanın 10 milyar liraya ulaşması bekleniyor. Biz de gıda, giyim, ayakkabı gibi sektörlerde bayram fırsatlarını derledik

FLO ile çocuklar havalı

FLO’NUN zengin tasarımlarıyla çocuklar renkli bir kış geçirecek. FLO’nun yeni sezon okul ayakkabıları, okula havalı, rahat ve şık bir ayakkabıyla başlamak isteyen çocuklar için... Kürk detaylı, bağcıklı ve yandan fermuarlı botlar öne çıkıyor.

% 50 indirim fırsatı

14 EKİM’E kadar geçerli Watsons Büyük Bayram İndirimi’nde makyaj grubunda L’oreal Paris, Max Factor Maybelline ve Rimmel ürünlerinde yüzde 50 indirim; Pastel Bourjois, Alix Avien,Deborah makyaj ürünlerinde yüzde 30 indirim var. Cilt grubunda ise Olay, L’oreal Paris, Nivea, Diadermine yaşlanma karşıtı kremlerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor.

Bayram klasiği

NESTLE, bayram sevincini ve keyfini sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere lezzetli seçenekler sunuyor. Nestle ve DAMAK markalı hediyelik çikolatalar, bayram ziyaretlerinin vazgeçilmez ikramı ve hediyesi olmayı hedefliyor.

Bir fincan hediye!

CHADO, bayramda sevdiklerinizle ağzınızı tatlandırıyor. Hindistan, Çin ve Güney Afrika’nın en leziz çaylarından oluşan sürpriz hediye paketiyle damakları şenlendiren Chado’nun özel hediye paketi’ni 55 TL’ye satın alabilirsiniz.

En keyifli sandalet

BIRKENSTOCK, hem miniklere hem de çocuksu ruhunu koruyan büyüklere “inek” ve “kuzu” figürlü modelleri ile bayram için esprili tasarımlar sunuyor. Özel iç tabanlığı sayesinde basınç noktalarını eşit olarak tüm tabana yayan ve ayağın biyomekanik hareketlerini destekleyen Birkenstock modelleri, her adımda rahat etmenizi sağlıyor.

Tatil için pratik çözümler

GRATİS, tatile çıkarken pratik alternatifler sunuyor. Ayak bakım setinden katlanır aynalı taraklara, bozuk para çantasından bavul etiketine kadar tatilde ihtiyaç duyacağınız birçok ürün Gratis’lerde...

Uygun fiyat arayana

SOOBE, ürün gamı ve uygun fiyatlarıyla bayramda ailelerin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. 1-7 yaş arası çocuklar için esprili grafiklerden oluşan üstler, sirk öğelerinin basıldığı sim detaylı elbiseler ve t-shirt’ler, çiçekli, minik puantiyeli taytlar seçenekler arasında...

Yüzde 40 indirim İnci Deri’de

KURBAN Bayramı’nda yeni sezon ürünlerindeki yüzde 40 indirim, Garanti Bankası Kartlarına özel ekstra yüzde 10 ve 8 Taksit imkanı sunan İnci Deri, şık adımlarınıza eşlik etmeyi hedefliyor. “Kışa Dokunmak” ana teması ile farklı modellerini vitrinlere taşıyan İnci Deri, şık ve rahat tasarımları ile dikkat çekiyor.

Teknolojik Fabrika!

FABRİKA, bayramı sürpriz hediyelerle kutluyor. 21 Ekim’e kadar Fabrika’dan yapacağınız 599 TL ve üzeri alışverişlerde Casper Via 7 inç tablet, 999 TL ve üzeri alışverişlerde HTC DESIRE 200(G2)Smart Phone Fabrika’nın hediyesi olacak.

Modayı takip eden miniklere

MODAYI takip eden minikler; Civil Çocuk Giyim’in sonbahar-kış koleksiyonu ile bayramı sıcak renklerle karşılıyor. Elbiseden gömleğe, bottan hırkaya 650 markaya ait 35 bin ürünü bir arada sunan Civil’de fiyatlar 8.90 TL’den başlıyor, 59.90 TL’ye kadar çıkıyor.

Bayram şıklığı Ramsey’de

BAYRAM geleneklerini sürdürerek sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız Ramsey mağazalarından Giftcard alarak içine dilediğiniz miktarı yükletebilir ve istediği zaman kullanmak üzere hediye edebilirsiniz. Bayram stilini Ramsey’le oluşturmayı tercih edenleri ise yüzde 50 daha hafif takım elbiselerle ceketler, gömlek, yelek, triko ve aksesuarlar bekliyor.

Modern feminenliğe övgü

GIORGIO Armani’nin yeni parfama Si, “modern feminenliğe bir övgü, ruhun bağımsızlığının, gücünün ve zarafetinin karşı konulamaz kombinasyonu” olarak tanımlanmış. Si, tene muhteşem bir uyum sağlayarak tüm duyuları harekete geçiren şiprenin yeniden yorumlanmasıyla doğmuş bir koku. Vanilyadan frezyaya birçok kokuyla zenginleştirilen parfümün reklam yüzü ise ünlü yıldız Cate Blanchett. 100 ml’nin fiyatı 299 TL.

Ülker’den üçü birarada

BAYRAMA özel üretilen Ülker Sırma ile sütlü çikolata, ağızda eriyen krema ve çıtır pirinç patlağı birarada... Sütlü çikolatanın yumuşak çilek kremasıyla buluştuğu yeni Çilekli Sırma, Kurban Bayramı’nda sohbetlerinizi tatlandırmayı hedefliyor. Ülker Sırma’nın her çeşidine özel renkli ambalajı var.

Renkli ve keyifli

JUJUBE, bayramı rengarenk çocuk kıyafetleri ile karşılıyor. 0-2 yaş bebekler için hazırlanmış tulumlar ve bir çok kıyafetin yanı sıra 2-6 yaş küçük bayan ve beylere özel ikili takımlar, elbiseler, ayakkabılar ve kıyafetleri taşlı taçlar, el yapımı kolyeler, şapkalar, ahşap bilezikler, saç bantları ile tamamlanıyor.

Özsüt çikolatada iddialı

ÖZSÜT, tatlı kadar çikolatada da iddialı. Profesyonellerin tercihi Valrhona ile hazırlanan Özsüt çikolatası, “madlen, blok ve spesiyal” seçenekleri ile Özsüt şubelerinde satışa sunuldu. Blok ve madlen çikolatanın kilosu 50 TL, spesiyal çikolatanın ise 90 TL...

Gönülleri fethedecek

BEYAZ Fırın’ın çikolata markası Chez Nathalie, lezzeti ve görüntüsü ile bayramda gönülleri fethetmeyi hedefliyor. Portakal batonları, çikolata kaplı lokum ve hurmalar, truff ve krokanlı çikolata kutularının fiyatı 40 TL’den başlıyor.

Bayrama ayak uydurun!

DEİCHMANN, bayram coşkusunu yeni sezonda yer alan ayakkabı ve aksesuar tasarımlarıyla kutluyor. Markanın orijinal ürünler skalası bayram boyunca hem rahat hem de şık olmak isteyenlerin tercihi oluyor. Bayram seyahatlerinin vazgeçilmezi babet ve biker botlar sokakları renklendiriyor. Çocuklar için makosen ve babetler tasarlanmış.

Kos’u keşfetme zamanı

THE Marmara Antalya, Bodrum, Şişli ve Pera’da Kurban Bayramı paketleri cazip indirimler içeriyor. Örneğin The Marmara Bodrum, Kos adasını keşfetme fırsatı sunuyor. 12-19 Ekim arasında The Marmara Bodrum’da 2 gece konaklayanlar, günübirlik Kos adasına gidiş-dönüş feribot bileti içeren paketten yararlanabiliyor. Paketten 699 euro karşılığında yararlanmak mümkün.

Modern tasarımlar

KİP, yeni sezon tasarımlarıyla bayramda erkekleri şık dünyasına bekliyor. 2013-14 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda öne çıkardığı, gelişen teknolojiyle birlikte hafifleyen klasik ve casual ceketler, ceket ve gömleklerle rahatlıkla kombinlenebilen yelekler, bayramda erkeklerin tercihi olacak. KİP Sonbahar-Kış ceket ve yelek koleksiyonu, bayramda erkeklere çok daha modern ve karizmatik bir görünüm kazandırmayı hedefliyor.

MiLanGo Frambuazlı

MİLANGO, MiLanGo Frambuazlı ile bayram alışverişindeki yerini alıyor. Karim Rashid’in tasarladığı ve fındıklı, Antep fıstıklı, bitter portakallı, madlen çeşitleri olan MiLanGo’nun yeni çeşidi frambuazlı, hafif tadıyla dikkat çekiyor. 285 gr’lık MiLanGo Frambuazlı’nın fiyatı 13 TL.

Hediye çeki İpekyol’da

İPEKYOL, 20 Ekim’e kadar her 500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL’lik hediye çeki veriyor. Hediye çeki kullanım süresi 30 Kasım’da sona erecek. Twist mağazalarından yapılan alışverişler sonucunda çekilişle bir kişiye Mini otomobil hediye edilecek. Twist ‘ten yapılacak her 200 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı var.

Bayramlık koleksiyon

B&G Store; Guess Kids, Patrizia Pepe, Bikkembergs, Baby Graziella, Brooksfield, Cristina Effe, Panini gibi dünya markalarını, Türk çocuklarının beğenisine sunuyor. Bgstoreonline.com’da ise 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı