Gazete Vatan Logo

1 Nisan’da 4.5G’nin gücünü göstereceğiz

Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, 1 Nisan sabahı Türkiye’nin yepyeni bir teknolojiye uyanacağına işaret ederek, 4.5G’yi Türkiye’nin dört bucağına taşıyarak mobilin bu gücünü göstereceklerini söyledi.

1 Nisan’da 4.5G’nin gücünü göstereceğiz

Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, Türkiye’nin 4.5G için gün saydığını belirterek, 4.5G’yi Türkiye’nin dört bucağına taşıyarak mobilin bu gücünü göstereceklerini bildirdi.

GSMA Dünya Mobil Kongresi için Barselona’da bulunan Vodafone Türkiye CEO’su Öğüt, kongrenin bu yılki temasının “Mobil Her Şeydir” olarak belirlendiğini aktardı. Öğüt, “Yaşamımızın her anında mutlaka bir mobil teknoloji var. Mobil, artık sadece bağlantılı olmayı ifade etmiyor, her şeyi kapsıyor, kim olduğumuzu bile tanımlar hale gelmiş durumda. Dünya Mobil Kongresi’nin ana temasında da vurgulandığı gibi, artık her şey mobil, mobil de her şey olacak” ifadesini kullandı.

Bağlantısız hayata gidiş

Vodafone olarak, dijitalleşmenin dönüştürücü gücüne inandıklarını vurgulayan Öğüt, Türkiye’nin de bu mobil değişimde tarihi bir adım atarak 4.5G için gün saydığını kaydetti. Öğüt, “Aslında biz de hep hayalini kurduğumuz bağlantısız hayata doğru daha emin adımlarla gidiyoruz. 1 Nisan sabahı yepyeni bir teknolojiye uyanacağız. Daha iyi bir gelecek iyi bir mobille mümkün olacak” dedi.

Haberin Devamı

Kesintisiz bilgi akışı

Vodafone olarak kendilerinin de Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar müşterilerini son teknoloji ile tanıştırmak için gün saydıklarına işaret eden Öğüt, “Böylelikle 2010 yılından bu yana 5 kıtada 20 ülkede sunduğumuz 4G ve üstü teknolojileri Türkiye’deki müşterilerimize sunacağız. Dünya Mobil Kongresi’nde örneklerini de gördüğümüz üzere 4.5G, hemen ardından 5G’yi ve nesnelerin internetini de getirecek. Nesnelerin interneti ile herkesin bir dokunuşla istediği bilgiye ulaşacağı, yaşamın her zaman, her yerde çok hızlı ve kesintisiz akacağı bir geleceği yaşayacağız” ifadelerini kullandı.