Gazete Vatan Logo

1 milyon TL'lik bağış!

Hayırsever işadamı Karamanlıoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 1 milyon TL bağışta bulundu

DENİZLİ’deki beş yıldızlı Colessea Termal Otel’in sahibi hayırsever işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 1 milyon TL bağışta bulundu. Bağışın 250 bin TL’sinin Akköy Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nin tadilatına harcananması nedeniyle Karamanlıoğlu’nun ismi okula verilecek.

Turizm sektöründe yaptığı yatırımlarla tanınan hayırsever İşadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu 1 milyon TL bağışta bulunarak Akköy Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin isim hakkını aldı. Protokol törenine Vali Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Colessea Termal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan ve Genel Müdür Yardımcısı Metin Paç katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun Colessea Termal Oteli satın aldıktan sonra çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini, bundan sonra da bölgede önemli yatırımlar yapacağını söyledi.

Ekonomik anlamda Denizli’nin ileri gitmesi için önemli yatırımların meydana geldiğini belirten Vali Erkmen, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Hayırsever işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu ise, Denizli’ye gösterdiği ilginin en büyük payının Vali Erkmen’den aldığı destek olduğunu belirterek, "Akköy Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’ne gittiğimde okul virane ve bakımsız haldeydi. İnsan utanıyor. Orayı tepeden tırnağa kadar yeniledik. İçinin dizaynı bitince, dış çevre düzenlemesini yapacağız. Bu yatırımlar benim için çok önemli. İsim hakkını aldığımız okul, örnek bir okul haline gelecek" dedi.

TESETTÜR OTELİ YAPACAK

Karahayıt Beldesi’nde sahibi olduğu Colessea Termal Otel yanında 30 dönümlük arsa aldığını açıklayan Karamanlıoğlu’nun, bir tesettür oteli yapacağı da açıkladı. Tören sırasında eski bir çalışanın eşinin intihar ettiğini öğrenen Karamanlıoğlu, gözyaşlarını tutamadı.

Konuşmaların ardından, Akköy Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nin protokolü Vali Erkmen ve hayırsever işadamı Karamanlıoğlu arasında imzalandı.

Haberin Devamı