Gazete Vatan Logo

1 ayda 6 klip birden!

Melisa Uzunarslan; tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümü “Tanıdığım En Güzel Deli”nin 6 farklı şarkısına klip çekti.

1 ayda 6 klip birden!

Kısa aralıklarla yayınlanacak kliplerden ilk sırayı alan “Biri Var mı?” oldu.

Tüm kliplerin yönetmenliğini Mehmet Hakyemez üstlenirken, görüntü yönetmenliği Gürol Beşer’e ait. Tüm kliplerin saç-makyaj ve stylingleri Melisa Uzunarslan üstlendi.

İzmir’in Foça ilçesinde gerçekleşen klip çekimlerinde müzisyene; oyuncu arkadaşları Eka Gelashvili ve Buğu Somer’de eşlik etti. Ayrıca klip çekimlerinin gerçekleşmesinde Zuhal Müzik ve Engin Günaydın’ın da katkıları bulunuyor.

Sosyal medya kullanımının tüm hayatımıza hakim olması ile birlikte artık insanların görüntüler ile bağ kurmak istediklerini söyleyen Uzunarslan; tüm şarkılarına klip çekme kararında bu durumun etkili olduğunu söylüyor. Kendi sınırlarını zorladığını ekleyen müzisyen; kalan 3 şarkısına da klip çekip tüm albümü görselleştirmek istiyor. Kliplerinde görsel ve estetik kaygıyla hareket ettiği kadar; performans videolarıyla enstrüman kullanımındaki yeteneğini de gözler önüne seriyor.