Gazete Vatan Logo
Magazin 'Zayıflayınca kulaklarım mı küçüldü ne'

'Zayıflayınca kulaklarım mı küçüldü ne'

Sezen Aksu, Bodrum konserinde, yaptığı esprilerle de dinleyenlere güzel bir gece yaşattı

Sezen Aksu, geçtiğimiz cumartesi akşamı Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserde, şarkılarının yanı sıra yaptığı esprilerle de dinleyenlere güzel bir gece yaşattı.

BODRUM Antik Tiyatro'nun tamamen dolduğu gecede Sezen Aksu konserine "Sen Ağlama" isimli şarkısı ile başladı. Ardından da, "Geri Dön, "Git", "Beni Unutma", "Benimle Ol" ve "Sevdam Ağlıyor" isimli klasiklerini seslendirdi. Aksu şarkılarına başladığı esnada kulağındaki kulaklık çıkınca, "Zayıflayınca kulaklarım mı küçüldü ne" demesi üzerine seyirciler güldü. Aksu daha sonra orkestrasına dönerek, "Siz girin, ben yerleştiriyorum" demesi üzerine seyirciler kahkahalarını tutamadı.

Şarkı aralarında seyirciler ile sohbet eden Aksu, "Sen bir numarasın, sen bir tanesin, dünyalar güzelisin gibi lafları geçelim lütfen. Buraya kim çıksa aynısını söylüyorsunuz" dedi. Seyircilerin ısrarı üzerine Aksu, "Aaa tamam, diliniz pabuç kadar olmuş. Artık yaşlandım çok çabuk sinirleniyorum" dedi.

Göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çeken Aksu, kendisiyle konuşmak isteyen bir kişiye "Yaşlandım, gözüm görmüyor, kulağım da duymuyor. Belim de ağrıdı" diye yanıt verdi. Aksu bir anısını anlatırken de "Müezzin dua okudu" yerine "Müezzin şarkı okudu" deyince dinleyiciler kahkahaya boğuldu. Aksu da "Şimdi gazeteciler bunu da yazar. Aman ha dilim sürçtü. Sizin yüzünüzden konuşmam değişti" dedi. Ünlü sanatçı, üç saat süren konserinin sonunda, sahnede daha da kalmasını isteyen dinleyenlerine "Sizin eviniz yok mu, hadi gidin" diye atkıldı.

Sezen Aksu dinleyenler arasında 7'inci Cumhurbaşkanı Kenan Evren, kızı Gülay Evren, Aksu'nun eski eşi Sinan Özer, Gülse Birsel, Nil Karaibrahimgil, Fahir Atakoğlu, Tolga Karel, Sarp Apak gibi ünlüler de vardı.

Haberin Devamı