Gazete Vatan Logo

'Umutcan' tarlaya uçtu: 2 ölü!

BURSA’da aşırı hız yapan ’Umutcan’ yazılı özel plakalı otomobil, mıcırlı yolda virajı alamayınca tarlaya uçtu. Hurda yığınına dönen araçta bulunan 5 kişiden 2’si yaşamını yitirdi.

Merkez Nilüfer ilçesi Balabancık Köyü’nde oturan Halim Sevim (38), Mustafa Toğrul (42), Selahattin Aygül (38) ve Oğuzhan Aygül (35), Yücel Seymen (26) yönetimindeki ’16 85 Umutcan’ özel plakalı otomobille İrfaniye Köyü’nden Bursa’ya arkadaşlarını ziyarete gitmek için yola çıktı. Dün saat 22.00 sıralarında İrfaniye Köyü girişinde bulunan köprüyü geçip viraja hızla giren otomobil sürücüsü Yücel Seymen, mıcırlı yolda direksiyon kontrolünü yitirince, araç yolun sağ tarafında bulunan ağaca çarptıktan sonra takla atarak tarlaya yuvarlandı.

SÜRÜCÜ VE YANINDAKİ ÖLDÜ

Hurda yığını haline dönen otomobilin sürücüsü Yücel Seymen ile yanında oturan Halim Sevim yaşamını yitirirken, arka koltukta oturan Mustafa Toğrul, Selahattin Aygül ve Oğuzhan Aygül yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücüleri ve köylüler tarafından araçtan çıkarılan yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra durum sağlık ekiplerine ve Jandarmaya bildirildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulanslara konulan yaralılar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

’OĞLUM BEN SANA GİTME DEMEDİM Mİ’

Kazayı duyup olay yerine gelen Yücel Seymen’in babası Ali Seymen, "Oğum ben sana gitme demedim mi. Niye beni dinlemedin. Şimdi ben ne yapacağım, annene ne diyeceğim" diyerek gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından uzaklaştırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Haberin Devamı