Gazete Vatan Logo

‘Seksi piliçler’ Türk tüketicilerle tanışacak

Mini şortlu seksi ve güzel garson kızların servis yaptığı restoran zinciri Hooters, ilkl restoranını Galleria’da açacak

Mini şortlu seksi ve güzel garson kızların servis yaptığı ABD’li tavuk-bira restoran zinciri Hooters, Türkiye’deki restoranını yenilenen Galleria’da Ocak ayının sonlarında açacak. Galleria ayrıca bizzat Giorgio Armani’nin dekorasyonuyla ilgilendiği Armani Jeans’in dünya ve Türkiye’deki ilk mağazasıyla Versace Jeans’in ilk mağazasına ev sahipliği yapacak. Galleria’da bir ‘İtalyan sokağı’ kurulurken merkezde hedef günlük 60 bin ziyaretçiye ulaşmak.

Dünyanın ‘en seksi’ restoranları arasında gösterilen, mini şortlu seksi ve güzel garson kızların servis yaptığı ABD’li tavuk-bira restoran zinciri Hooters Türkiye pazarına Galleria’dan giriyor. 29 ülkede 455 şubesi bulunan ve garsonların da vücutlarına yapışan turuncu renkli kısa şortlarla servis yaptığı ünlü markanın Türkiye’deki ilk restoranının Ocak ayı sonlarında açılması planlanıyor. İlk etapta 15 milyon dolarlık yatırımla yenilenen Galleria’da açılacak Hooters’ın restoran açılışı için ruhsat işlemleri sürüyor. Galleria’nın 22’inci yaşına yenilenerek girdiğini ve bu süreçte yeni markaları da bünyelerine kattıklarını söyleyen Galleria Genel Müdürü Hasan Ardıç, “Hooters bunlardan sadece biri” dedi.

‘İtalyan sokağı’ kurdu

Etaplar halinde yenilenen ve 2011 yılında toplam yenileme yatırımının 30 milyon doları bulacağı Galleria’ya bir ‘İtalyan Sokağı’ da kuruldu. Galleria’nın giriş katında Versace’den Armani ve Trussardi Jeans’e İtalya’nın lüks markaları ilk monobrand mağazalarıyla bu sokağa yerleşti. Bizzat Giorgio Armani’nin dekorasyonuyla ilgilendiği hem Türkiye’nin hem dünyanın ilk Armani Jeans mağazasının Galleria’da Aralık ayı sonunda açılması beklenirken Versace de jeanste Türkiye’deki ilk mağazasını burada hizmete sunacak. Sinyor Giorgio Armani’nin mağazasıyla bizzat kendisinin ilgilendiğini ve dekorasyonuna kadar denetlediğini söyleyen Hasan Ardıç, “Kendisiyle anlaştık kira sözleşmesini de bizzat kendisi imzalayacak ve bu sözleşme mağazada sergilenecek” diye konuştu. Armani’nin çocuk mağazasının da Türkiye’de ilk kez Galleria’da açılacağını açıklayan Ardıç, “Bundan sonra ekibim bana günlük 30 bin kişi ağırlama hedefi gösterirse bunu başarı saymayacağım” açıklamasını yaptı.

Galleria’nın renovasyonu sürecinde hafta içi günlük ziyaretçi sayılarının 12-15 bin seviyesinde, haftasonu ise 25 binlerde olduğunu aktaran Ardıç, “Yenileme sürecinin tamamlanmasıyla günlük ziyaretçi sayılarımız 60 binleri geçecektir” şeklinde konuştu. Yenileme sürecinde alışveriş merkezinde mağaza sayısının 150’ye ulaşacağını da vurgulayan Ardıç şunları söyledi: “Artık mağaza sayısını artırmak yerine mağaza alanlarını büyütmeyi tercih ediyoruz. Bundan sonraki mağaza büyüklükleri ortalama 200-250 metrekare seviyesinde olacak. Yeni markalarımızla özellikle yurtdışına ya da yabancı markaları çatısı altında bulunduran diğer AVM’lere giden müşteri kitlesini çekeceğiz.” Ardıç, son 5 yıl içinde 45 kiracıyla yollarının ayrıldığını da aktardı.

Haberin Devamı