Gazete Vatan Logo
Magazin 'Sahnede seviştiler'

'Sahnede seviştiler'

Emek verdikleri oyunun farklı bir şekilde lanse edilmesi genç oyuncuyu ağlatmış...

Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programına konuk olan oyuncu Rüzgar Aksoy, 'Yedi Karılı Hüsnü' oyunuyla ilgili magazin basınına yansıyan 'Sahnede seviştiler' şeklindeki haberlere tepki gösterdi.

Sadri Alışık Sahnesi'nde sergilenen oyunda, rol arkadaşı Tamay Kılıç'ın oynadığı karakterin Hüsnü'yü yatağa attığını ve kadının birlikte olma teklifini reddeden Hüsnü'nün çıkıp gittiğini anlatan Rüzgar Aksoy, "'Sahnede seviştiler' gibi bir şey çıktı! Bu çok tecrübe etmediğimiz bir şey. Ben çok ünlü olma peşinde değil de iyi oyuncu olma derdinde olan biriyim" diye konuştu.

Bu tür haberlerden sonra çok şaşırdığını ve annesine anlattığını ve birlikte ağladıklarını söyleyen Rüzgar Aksoy, "Çok şaşırdım, 'Niye?' dedim. Şaşırdık, çok şaşırdık! Biz iki ay boyunca o kadar prova yaptık" diyerek oyun için verdikleri onca emeğe karşın çıkan bu tür haberlerin kendisini üzdüğünü ifade etti.

Rüzgar Aksoy, bu tür haberlerin çıkmasıyla ilgili kendince sosyolojik bir tesbitte de bulundu: "Tahminimce zeka düzeyini düşürüp bir şekilde kitleyi yaygınlaştırmak!.. Milletin bilinç altına seslendiğin zaman cinsellik, futbol, bir şekilde kitleselleşiyor diye tahmin ediyorum!"

Televizyon Gazetesi


Haberin Devamı