Gazete Vatan Logo

‘Okula dönüş’ desteği verecek!

TTNET, internet paketinden hediye çekine farklı teklifler sunduğu ‘Okula Dönüş’ projesi ile ailelerin eğitim bütçesini hafifletmeyi hedefliyor.

‘Okula dönüş’ desteği verecek!

TTNET, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde velilere ve öğrencilere destek olmak için “Okula Dönüş” projesini başlattı. 1 Eylül-31 Ekim 2014 tarihleri arasını kapsayan proje ile indirimli internet paketlerinden avantajlı cihaz kampanyalarına, zengin içerikli interaktif eğitim programı Vitamin paketlerinden hediye çeklerine kadar çok geniş kapsamda özel teklifler velilerin ve öğrencilerin hizmetine sunuluyor. “Okula Dönüş” projesi kapsamında, ttnetleokulyolunda.com sitesini de hayata geçiren TTNET, sitede çantadan giysi ve ayakkabıya, teknolojiden kırtasiyeye indirimli alışveriş imkanı sunarken, uzman psikolog videoları ve ihtiyaç listesi gibi bölümleriyle de ailelere eğitim öğretim dönemi boyunca yararlanabilecekleri bir platform oluşturuyor.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, “Okula dönüş döneminde müşterilerimize nasıl yararlı olabileceğimiz konusuna çalıştık. Yaptığımız pazar araştırmasının sonuçlarına paralel olarak, geniş kapsamlı ve zengin içerikli ‘Okula Dönüş’ projemiz ile sadece bir günü değil bir dönemi sahiplendik. TTNET olarak okula dönüş döneminde tüm öğrenci ve velilerin yanında olmayı hedefliyoruz. Her yıl düzenli olarak velilerimize hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

24 ay taksit fırsatı sunuyor

YENİ müşteriler, 24 ay TTNET’ten hizmet alma sözü verdiklerinde, hiper hızlı Fibernet Limitsiz ve Ultranet Limitsiz paketlerini, ilk 2 ay bedava kullanacak. Devam eden 22 ay boyunca, Fiber Limitsiz pakete 73 TL yerine 49.90 TL, Ultranet Limitsiz pakete de 69 TL yerine 49.90 TL’den oluşan indirimli ve sabit fiyat ödeyecek. Yeni müşteriler zengin içerikli interaktif eğitim programı Vitamin paketinden 6 ay ücretsiz yararlanacak. Müşteriler 16 Mbps’ye kadar hızlı Süper Limitsiz pakete, 24 ay ayda 59.90 TL fiyatla sahip olabilecek.