Gazete Vatan Logo

‘Kızımı Azrail’den çaldım onu tekrar nasıl buldu!’

Küçük Melisa lösemiyi yendi, trafik canavarına yenildi

‘Sindirella gibi iyilik perisi olmak istiyorum’ diyerek lösemiyi yenen 7 yaşındaki Melisa Küçüknazlı, ilk karnesini göremeden trafik kazasında can verdi. Annenin bu feryadı yürek dağladı

Özel Lösev İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Melisa Küçüknazlı, minicik yüreğiyle kanser belasını yenmişti. 1.5 yıl önce LÖSEV tarafından Ankara’da düzenlenen ve 150 çocuğun katıldığı yeni yıl balosunda hastalığı yenerek maske çıkaran 5 çocuktan biri olmuştu. Büyüyünce Sindirella gibi bir iyilik perisi olmak istediğini söyleyen minik Melisa Küçüknazlı, “Sindirella elbisesi istiyorum. Benimki daha büyümedi ama olsun” demişti.

Bir yaşında ilik nakli

Bir yaşında ilik nakli gerektiren bir çeşit kan hastalığı HLH (Hemofagostik lenfo histoisitoz) tanısı konulan Melisa, hastalıkla 7 yaşına kadar savaştı. 2014’te tedavisi sona ermesinin ardından 1 yıl ara verdiği eğitimine başladı. Talihsiz kız bugün ilk kez karne alacaktı. Ancak akşam saatlerinde evinin önünde oynarken ambulans sesinin peşinden koşan Melisa bir anda caddeye fırladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Melisa’ya çarpan araç hızla olay yerinden uzaklaştı. Melisa doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı.

Haberin Devamı

Anne fenalık geçirdi

Kazanın ardından anne Şükran Kılıç’ın feryadı yürekleri dağladı. Küçük kızının ölümünün ardından, “Ben kızımı Azrail’in elinden almıştım ikinci defa onu nasıl buldu” diye ağlayan anne hastaneye kaldırıldı.

Sınıfında yas vardı

Küçük Melisa’nın hayatını kaybetmesi üzerine LÖSEV yetkilileri, Özel Lösev İlk ve Ortaokulu’nun dün Ankara Akün Sahnesi’nde düzenlenecek karne ve mezuniyet törenini iptal etti. İlk karne heyecanını yaşayacak Melisa’nın sınıfında da yas vardı.

Sürücü serbest

Melisa’ya çarpıp kaçan sürücü Y.Ç. (30) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sincan Cumhuriyet Savcılığı tarafından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Y.Ç., mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.