Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Jön Türkler’ geri döndü

‘Jön Türkler’ geri döndü

Les Benjamins, Jön Türkler’i tarih sayfalarından podyuma taşıdı. Defileye kırmızı çoraplarıyla katılan Athena Gökhan en dikkat çekici izleyicilerden oldu

‘Jön Türkler’ geri döndü

Sosyete kızları podyumda

Les Benjamins, tarihe damga vuran Jön Türkler’den esinlenerek yapılan koleksiyonunu görücüye çıkardı. Markanın modelliğini ise cemiyet hayatının genç temsilcileri yaptı. Elif, Ayşe Boyner kardeşler ve Melisa Tapan adeta deneyimli mankenlere taş çıkardı. Bünyamin Aydın tarafından Jön Türkler hareketinin felsefesi ışığında kurulan Les Benjamins, Türkiye’yi uluslararası alanda temsil eden en başarılı Türk markalarından biri olarak dikkat çekiyor. Jön Türkler, markanın kamuflaj deseni, çiçek motifleri ve parlak renklerle yeniden yorumlandı.

‘Ben ne giysem yakışıyor’

Athena grubunun solisti Gökhan, farklıtarzıyla gecenin ilgi odağı oldu. Modayı pek takip etmediğini söyleyen Gökhan “Ne giysem yakışıyor o yüzden takip etmiyorum” dedi.

‘Kimseyi ilgilendirmez’

Sezen Aksu konserine dantel desenli kaşları ile giden ve kaşları için eleştiri alan oyuncu Meltem Cumbul, tarzında yenilikler yapmayı sevdiğini ve bunun kimseyi ilgilendirmediğini söyledi.