Gazete Vatan Logo

‘Hizmet’ talebi 1 milyar TL’yi aştı

2011 yılının Kasım ayında, Global Girişimcilik Haftası döneminde, Başak Taşpınar Değim ve Erol Değim’in hizmet sektörünü internet ortamına taşıma amacıyla başlattığı girişim armut.com, 4’üncü yılında Türkiye’nin en büyük online pazar yerleri arasına girdi.

‘Hizmet’ talebi 1 milyar TL’yi aştı

2015 yılının başından bu yana toplam 1 milyar TL’lik hizmet talebine ulaşan armut.com, 5 milyondan fazla sayfa gösterimiyle de kendi alanında lider konumda yer almasının yanında yeni girişimciler için de çok önemli bir örnek teşkil ediyor. armut.com’un kurucusu ve CEO’su Başak Taşpınar Değim, “Armut.com, pazar yeri olarak çalışan Sahibinden, Gittigidiyor ve Yemeksepeti’nden sonra Türkiye’de 4’üncü sırada, hizmet-servis odaklı çalışan pazar yeri kategorisinde ise açık ara lider konumundayız” dedi.

İş ve gelir kaynağı oldu

Doğru fikir, doğru bir ekip ve doğru stratejinin armut.com’un başarsının temel dayanakları olduğunu kaydeden Başak Taşpınar Değim, şöyle devam etti: “2013 yılında toplam 248 milyon TL, 2014’te ise 893 milyon TL’ye ulaşan hizmet talebini, 2015 yılı tamamlanmadan 1 milyar TL’ye taşıdık. Aylık trafiğimiz 1 milyonun üzerine çıkarken, sayfa gösterimimiz 5 milyonu geçiyor. Türkiye’de on binlerce insanın hayatını kolaylaştırırken bir o kadar kişinin de iş ve gelir kaynağı olmayı sürdürüyoruz. Büyük bir kısmı internet dışında dönen sektörü online ortama taşıyarak herkes için büyük fırsatlar yaratıyoruz.”

Haberin Devamı