Gazete Vatan Logo
Magazin "Hande'nin ekmeğiyle oynamadım"

"Hande'nin ekmeğiyle oynamadım"

O iddialara açıklama geldi...

"Hande yeni anne oldu, yeni anne olmuş bir kadın gece işi kabul edebiliyor"

Benzemez Kimse Sana” yarışmasında jüri koltuğunda Hande Ataizi’ni istemediği öne sürülen Seyfi Dursunoğlu Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa”ya konuştu. Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu şunları anlattı: “Ben Asena’yı da Pakize Suda’yı da önerdim. Yarışmada değişiklik olsun istedim. Diğer arkadaşlar ne kadar etkiliyse ben de o kadar etkliyim. Kim gelirse onlara da espri yaparım. Söylediğim isimleri önerdim ama kabul etmediler. Ben kanala ve yapımcıya bıraktım. Hande ile gayet güzel çalıştık, çok eğlendik, çok güldük. En ufak kötü bir şey olmadı.Ona “Amerikalı kocaya gittin, niye vardın” dedim gülerek espri yaptım . Hande alınganlık yapmaz."

Bir izleyicinin "Yeni anne olmuş bir kadının ekmeğiyle oynadınız" yorumuna "Böyle bir hakkım yok benim ben yapımcı değilim ki. Ben niye ekmeği ile oynayayım ki… Bu yaşıma kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Hande yeni anne oldu, yeni anne olmuş bir kadın gece işi kabul edebiliyor. Demek ki bakıcı var, rahatı yerinde bu yüzden gece işi alabiliyor. Yarışmada istediğim isimler jüri koltuğuna otursaydı birlikte azardık. Şu an jüride bir tek Ümit Erdim var belli olan. Başka kimler olacak bilmiyorum"

Haberin Devamı

Gözünde problem olan Dursunoğlu "Işığım gözüme direk gelmediği bir yerde oturucam, çünkü gözlerim acıyor. Rahatsız olursam yarışmayı bırakabilirimde.