Gazete Vatan Logo
Magazin 'Geldin geleli kadını çıldırttın!'

'Geldin geleli kadını çıldırttın!'

'Gelinim Mutfakta' yarışmasında; Reyhan Hanım, puanlama sonrasında Başak'ın suçlayıcı eleştirisi karşısında çok öfkelendi

'Geldin geleli kadını çıldırttın!'

Kanal D ekranında sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı 'Gelinim Mutfakta' yarışmasında; Reyhan Hanım, puanlama sonrasında Başak'ın suçlayıcı eleştirisi karşısında çok öfkelendi ve onunla tartıştıktan sonra stüdyoyu terk etti.

Başak, Reyhan Hanım'ın verdiği puanlardan sonra ortalığı karıştıran bir suçlamada bulundu. Ezgi'nin özellikle sinyal vermek amaçlı yemeğini fazla kavurduğunu ve Reyhan Hanım'ın da bu yüzden gelinine en yüksek puanları verdiğini söyledi. Bu suçlayıcı yaklaşım sonrasında Reyhan Hanım çileden çıktı. Sesini yükselten Reyhan Hanım ve Başak arasında büyük tartışma yaşandı.

Başak'a daha fazla dayanamayan Reyhan Hanım stüdyoyu terk etti. O gittikten sonra olay gelinlere sıçradı. Ezgi hem kendi yemeğini hem de Reyhan Hanım'ı korumak için çaba harcadı. Başak'ın sürekli suçlayıcı tavrı Yasemin ve Tuğçe'yi de içine çekti. Stüdyoda sesler çok yükseldi ve hararetli tartışma herkesi çok gerdi.

'Gelinim Mutfakta' yarışması, yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 12.15’te Kanal D’de.

Haberin Devamı