Gazete Vatan Logo

‘Fadıl tanıdığım en kötü kalpli insan!’

Fadıl Akgündüz ve akrabalarına ait Caprice şirketleriyle mahkemelik olduğunu VATAN’ın ortaya çıkardığı eski ünlü futbolcu Tanju Çolak, 60 devremülkünün olduğunu ancak şirketin çoğunu haksız bir şekilde geri aldığını ifade ediyor. Çolak bir dönem yanında çalıştığı ve aralarından su sızmayan Fadıl Akgündüz’ün hayatta tanıdığı en kötü kalpli insan olduğunu söylüyor. İşte Tanju Çolak’ın ağzından Fadıl Akgündüz ile yaşadıkları.

‘Ben de ona kandım’

“Ben şirkette 2012’ye kadar sportif koordinatördüm. Hem Siirtspor’a bakıyordum hem de oteldeki çocuklarla ilgilenip güzel şeyler yapıyorduk. Fadıl’a inanıp devremülk aldım. Dava sadece 3 aylık kira borçları ödenmediği için açıldı. Ama yaklaşık 1.5 yıldır hiçbir ödeme yapılmıyor. Net bir hesap yapmadım ama kaybım 500 bin liraya yaklaşmıştır.”

‘Bilgisayar kayıtlarıyla oynuyor’

“Şirkete Samsun’daki 3 evimi, Samsun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 3 katlı işyerimi verdim. İstanbul Tekstilkent’ten 3 tane dükkan verip bunların karşılığında o devremülkleri aldım. Fadıl Akgündüz kimseye bu devremülkleri bedava vermiyor. Bana anlaştığımız maaşı ödeyemeyince ‘Paramı veremiyorsun ona karşılık devremülk ver’ dedim, tamam diyerek 20 devremülk verdi. İşten çıkınca insanlık adına ‘Borcu yoktur’ diye yazı almadım. Bütün devremülklerin yüzde 80’ini geri aldı. Bilgisayar kayıtları elinde olduğu için istediğini yapabiliyor. İnanamazsınız. Bu adamın bu kadar kötü kalpli olacağını düşünemezdim. Bana hep iyi yüzünü göstermiş.”

Haberin Devamı

‘Onun yüzünden boşananlar var’
“Devletin Fadıl Akgündüz’ün elindeki tüm mal varlığını alarak mağduriyeti gidermek için kullanması lazım. Caprice Gold’ta 12 bin mağdur var. Bu yüzden aileleri parçalanan insanlar gördüm. İnşaat bitse en azından insanlar devremülklerini kendileri işletir.”
‘60 devremülküm vardı, 15 kaldı...’
“Bende yaklaşık 60 devremülk vardı. Şimdi 15 tane kaldı. Açtığım bir diğer davada bana ait 20 devremülkü geri almaya çalışıyorum. Ben parayı kolay kazananlardan değilim. Köylü çocuğuyum, iyi niyetimden kaybediyorum.”

Haberin Devamı