Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Eşi görülmemiş rezalet’

‘Eşi görülmemiş rezalet’

Show TV, final gecesini canlı yayınlamadığı için büyük tepki toplayan ‘Bu Tarz Benim’e dava açacağını duyururken jüri üyelerine de ateş püskürttü.

‘Eşi görülmemiş rezalet’

Cumartesi akşamı final bölümü yayınlanan ‘Bu Tarz Benim’ yarışmasında sadece birincinin açıklandığı 15 dakikalık bölümün canlı olarak yayınlanması üzerine, izleyicilerden tepki sürerken, Show TV yönetimi de “Türk televizyonculuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezalet, hem izleyicimiz, hem kanalımız mağdur. Hukuksal olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” diyerek program yapımcısıyla davalık olduklarını duyurdu. TV8 ile el sıkışan programın yapımcısının sözleşmeyi hukuksuz yollarla feshettiğini de söyleyen yönetim, “Haftalarca programı heyecanla, sadakatle takip eden ve finali izleme hakkı olan izleyici, yapımcı firma tarafından, bu haktan mahrum bırakıldı” ifadesini kullandı. Öte yandan Show TV yönetimi, açıklamada ünlü jüri üyelerine de oldukça sert sözler sarfetti:

‘Jüri de onlar kadar suçlu ’

“Ayrıca, programın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez de, kendilerini severek takip eden izleyicilerine karşı hiçbir sorumluluk hissetmeyerek, finalin canlı yayınlanan bölümüne katılmamış, yapımcının bu kabul edilemez tavrına destek vermiştir” sözlerine jüriden ne cevap geleceği merak konusu.

Haberin Devamı

Bardağı taşıran selfie

Canlı yayınlanacağı duyurulan program, banttan yayınlandığı sırada, sosyal medya tepkileri başlarken bir yandan da Nur Yerlitaş’ın Instagram’dan kehve keyfini paylaşması programın takipçilerini çileden çıkartmıştı.