Gazete Vatan Logo

‘Ece’nin ölümü de cezasız kalacak’

‘Ece’nin ölümü de cezasız kalacak’

Ece Su Yılmaz’ın ölümü, benzer bir kazada anne ve babalarını kaybeden Selvi ve Mustafa Gülhan çiftinin de acısını tazeledi. Gülhan çifti, “Anne ve babamızın ölümü için bir görevliye 6 yıl 8 ay hapis verdiler ancak infaz yasasına göre ceza 4 yıl 5 aya düştü. 5 yılın altındaki taksirle işlenen suçlarda da sanık açık cezaevine gönderildiği için Liman Müdürü açık ceza evinde kaldıktan 2 yıl sonra da denetimli serbestlikten tahliye olacak. Ece’nin ölümüne de çok üzüldük. Kendi acımızı yeniden hatırladık. Maalesef Ece’nin ölümüne sebebiyet verenler de bu şekilde kurtulacak.

Olan Ece’ye oldu. Acılı aileyi en çok biz anlarız. Maalesef görevliler görevini doğru yapmış olsalardı ne bizim anne babamız ne de Ece yaşamını yitirecekti. Ece’nin ailesine sabır diliyoruz.” diye konuştu.

Tekirdağ Limanı’nda 2012 yılında feribottan indikten sonra uyarı levhası, korkuluk ve yeterli aydınlatma olmadığı için denize uçan otomobilde Vecdet Eriş (53), eşi Aysel Eriş (49), dünürleri Ahmet Gülhan (53) ve Zeynep Gülhan (51) yaşamını yitirmişti.







Haberin Devamı