Gazete Vatan Logo

"Değişimi isteyen mucizelerini yaratabilir!"

Mistik Yaşam Koçu Özenay Özdinç, insanların psikolojik röntgenini çekerek yol haritası oluşturuyor ve hayatlarını değiştiriyor. Özdinç, ‘Bireysel seanslarımda yaşamlar düzelir, huzur bulunur, bolluk berekete kavuşulur’ diyor.

"Değişimi isteyen mucizelerini yaratabilir!"

Mutluluk Reçetesi kitabıyla, insanlara mutlu olmanın yolunu göstermeye çalışan Özenay Özdinç, bugüne kadar kariyerden aşka, çocuktan sağlığa insanların hayatlarında birçok sorunu çözmelerinde yardımcı olduğunu söylüyor. Özdinç, değişimi isteyen herkesin, kendi mucizelerini yaratacağına inanıyor. İnsanların nefes alıp vererek huzura ve şifaya kavuşacağını söyleyen Özdinç, kendi hayatında da maddi ve manevi kayıpların ardından mucizeler gerçekleştiğini anlatıyor.

Kendinizi mistik yaşam koçu olarak tanımlıyorsunuz, nedir mistik yaşam koçu?

Bilinmeyeni bilmektir. Evrensel gücün varlığına inanmaktır. Yani bizi var eden gücün varlığına inanmaktır. Mistik yaşam derken gizemli bir şekilde kalemime gelen yazı yoluyla aktarımları bireysel seanslarda karşılaştığım kişilere iletiyorum. Böylece nefeslerimizi alıp şükürlerimizi düzene iletiyoruz ve mucizelerimize kavuşuyoruz.

Huzuru ve mutluluğu nasıl yakalayacağız?

Huzuru ve mutluluğu başka bir kişide beklemeyeceğiz. Kişiler kendi içindeki huzuru bir başkasına iletebilirler. Hiç kimse karşısındaki kişiden huzur alamaz. İlk önce bu huzuru bu mutluluğu içimizde bulmalıyız ve karşımızda hak edenlerle paylaşmalıyız.

Haberin Devamı

İyi insanlara hak ettikleri sunulur

Bireysel seanslarımda bugün de dahil olmak üzere kalemim yazar, ben söz ile aktarım yaparım. Yaşamlar düzelir, huzur bulunur, bolluk berekete kavuşulur, şifalar gelir, iyi insanlara hak ettikleri güzellikler sunulur. Yeter ki hayatımızı değiştirmeyi isteyelim.

Acılar biz istersek var!

Acılarla başa çıkmak için nasıl bir yol izlenmeli?

Acılar biz istersek var. Görebilme yeteneğimizi şifalar isteyerek var olan olumsuz durumun hayrını isteyebiliriz. Bizim olumsuz diye gördüğümüz her olayın ardından mutlaka mutluluklar gelir.Yeter ki sabredelim, kendimizi koruyalım ve sevelim.

Herkesin reçetesi kendinde

Mutluluğun Reçetesi nedir?

İnancı olan herkesin içinde bulunan bir hediyedir. Yaradan’ın verdiği ruh ve beden sağlığımızın değerini bilmek, iyiliklerimizi kendimiz için doğru olan değerlere verebilmektir. Herkesin Mutluluk reçetesi kendinde saklı. Kendini sevip koruyan herkeste, hepimizde var.

Haberin Devamı

“Mutluluk reçetesi bizde, önemli olan onu çıkarmak” diyorsunuz. Peki bunu nasıl yapacağız?

Sorunlar geldiği zaman sorunların üzeri hızlıca kapatılmaz. Sakince sabrımızı artırarak düşünüp akıl yoluyla sorunun ne ve nereden geldiğini bulmamız lazım. Sorunlar her zaman olabilir ama nefes alıp vermek çok önemli. Aldığımız her nefesi şükrümüze iletmemiz gerek. Mesela sabah uyandığımızda hızlıca yataktan kalkmamamız gerekiyor. Nefesimizi alıp şükürlerimize güçlenerek günümüze başlayalım. Hayatımıza aldığımız tüm olumluluklar bizlere şifa verir.

Kendinizi melek olarak ilan etmeyin

Hayatta alma verme dengesi nasıl olmalı?

Kendinizi melek olarak ilan etmemeniz gerekiyor. Yani bizde var olan iyiliğimizi yine aklımızın seçtiği iyi insanlara vermeliyiz. İlk önce vermeliyiz. Sonra sakince beklememiz gerekiyor. Karşı taraftan, almaları bitirdiyse vermelere geçmesini talep etmeliyiz. Her kim olursa olsun ilk önce veriyoruz. Sakince bekliyoruz bize iyi gelen her ne ise alıyoruz. Alma verme dengesini kurabilen her insanın yüzü ve gözleri gülebiliyor. Rahat nefes alıp huzura verebiliyor. Sabırlarını görebiliyor onların artırımını istiyor ve şükürlerini sunuyor. Hiçbir sokak çıkmaz sokak değil. Her sabır sınavımızın mutlaka şükürleri var. Mühim olan bizdeki var olan gücün artırımını istemek ve yaşam yolumuza sahip çıkarak devam etmek.

Haberin Devamı

Sen bir ödülsün

“Sen bir ödülsün ve bunu kabul etmelisin”diyorsunuz… Bu ödülü kabul edip iyi bakmak için neler yapmalıyız?

Güzelliklerle dolu bir yaşam istiyorsak duygu ve aklımızı dengede tutmamız gerekiyor. Akıl hep ön planda olmalı. Mutluğu hak ettiğimize inanmalıyız. Kendimizi sevip korumaya aldığımız an hedeflerimize, hayallerimize ulaşmaya hazırız. Sakin ve acele etmeden seçtiğimiz her insan bize olumluluklarla gelir. Hayatınıza girmesini istediğiniz insanları isteyin, çağırın gelsin. Hayatımızdaki gerçek kişileri olayları, iş yaşamımızdaki doğrulukları bilmenin önemini mutlaka belirlememiz gerekiyor. Ve gerçek olan her ne ise var olan gücümüzü hayat planımıza aktarmamız gerekli. Emekler gerçeklere verildiği sürece başarı bizimle.

Haberin Devamı