Gazete Vatan Logo

'Bahtiyar Ölmez'in sevimli misafiri

Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği Atv’nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Dizi ekibi, önceki gün sürpriz bir misafir ağırladı.

'Bahtiyar Ölmez'in sevimli misafiri

'Bahtiyar Ölmez'in çekimlerinin gerçekleştirildiği metruk binada set alanında uyuyan sokak köpeği, yapım ekibinin dikkatini çekti. Köpeğin rahatsız edilmemesi için yaklaşık 1,5 saat ara verilen set, sevimli misafirin uyanmaması için azami özen ve sessizlikle devam etti. Soğuk havadan etkilenmemesi adına battaniye ile örtülen ve ısınması sağlanan sevimli köpek, hemen hemen tüm sahnelerde oyunculara eşlik etti.

Set aralarında sevimli köpekle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen 'Bahtiyar Ölmez' ekibi, duyarlı tutumu ile örnek bir davranış sergiledi.

Yönetmen koltuğunda Cem Tabak’ın oturduğu, Proje Tasarımı HASAN Burak Kayacı’ya ait olan 'Bahtiyar Ölmez' dizisi;, Yetkin Dikinciler, Hande Şubaşı, Güven Hokna, Orhan Aydın, Serkan Kuru, Umut Oğuz, Ali Çatalbaş, Yakup Yavru, Ferdi Kurtuldu, Gözde Okur, Eren Can Vurucu, Serkan Şengül ve Semih Öztürk’ün yer aldığı geniş oyuncu kadrosu ile dikkati çekiyor.