Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Bacaklarını göstermek istedi’

‘Bacaklarını göstermek istedi’

Hadise'nin tasarımcısı eleştirileri yanıtladı

Hadise’nin final gecesi giyeceği kıyafete eleştirinin dozu artınca tasarım direktörü kendilerini savundu: Biz bacakları kapatmıştık, Hadise açmak istedi.

Hadise’nin final gecesi giyeceği kıyafeti hazırlayan Gizia tasarım direktörü Nilgün Karagözoğlu ünlü modacıların “Dansöz kıyafeti gibi, tasarımcısı Hadise’nin tombul bacaklarını açmamalıydı” eleştirilerine yanıt verdi: “Biz Hadise’nin vücudunun özelliklerinden çok anlattıklarını dikkate aldık.

Çünkü bize ’benim zevkimi dikkate almanız önemli’ dedi. Bizden iki parça kıyafet istedi. ’Göbeğim açıkta kalsın, etek kısmı çok kapalı olmasın’dedi. İstediği kıyafeti ilk prova ettiğinde ilk tepkisi ’yırtmaçlar açalım, bacaklarım niye görünmüyor’oldu. Hadise bacaklarını seviyor ve onları göstermek istedi. Biz de yırtmaçlar açtık. Kıyafetinin renginin kırmızı olmasını da Hadise tercih etti.

Rahat etmek istedi



“Kıyafeti öyle veya böyle eleştirilir; biz karışmayacağımızı baştan beri söylediğimiz için buna da karışmadık, karışmayacağız da. Belki kot pantolonla çıksaydı Rusya’da çok daha etki edebilirdi. Ruslar kot giysileri daha çok seviyor. Dolayısıyla belki daha popüler olabilirdi. Kişisel düşüncem bu. Tabii bir sürü eleştiri de oldu her kesimden. Demek ki kıyafeti çok serbest bırakmamak lazımmış. Kıyafete müdahaleyi hep farklı yorumladılar ama bizim amacımız yakışan bir kıyafeti kendisine giydirmekti.”

Şahin, Hadise’nin ilk üçe gireceğini belirterek “Birincilik bekliyorum” dedi.

Haberin Devamı