Gazete Vatan Logo

‘Baba, ben annemi öldürdüm’

Suçladığı annesinin boğazını kesti

16 yaşındaki D.A. babasından ayrıldığı için suçladığı annesinin boğazını kesti. Cinayeti babasına itiraf eden genç kız, televizyondaki bir diziden esinlenip annesinin cesedini kolonya ile yakmaya kalkıştığı söyledi.

ÇANAKKALE’nin Gelibolu İlçesi Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan annesi Azime Kılınç’ın (41) yanında yaşayan D.A., 23 Ağustos Perşembe gecesi babası E.A.’nın (42) Esenler Mahallesi’ndeki evine geldi. Bütün günü Çanakkale merkezde geçiren D.A., akşam babasıyla konuşurken, annesini boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine baba E.A., kızını polis merkezine teslim etti. Eve giden polis, anne Azime Kılınç’ı boğazı kesilerek öldürülmüş olarak buldu. Evde yapılan incelemede, yatak odasında bulunan cesedin kokmaya başladığı tespit edildi.

Cinayet aleti olan ekmek bıçağı da aynı yerde bulundu. Çanakkale Devlet Hastanesi Bilgi İşlem Bölümü’nde teknisyen olarak çalışan baba E.A. ile anne Azime Kılınç’ın ’aldatma’ nedeniyle boşandığı, baba E.A.’nın yeniden evlendiği belirlendi. D.A.’nın bu boşanmadan annesini sorumlu tuttuğu, hem Azime Kılınç hem de D.A.’nın psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürüldü. D.A.’nın emniyetteki ifadesinde, cinayeti işlerken bir televizyon kanalında yayınlanan, bir seri katilin kötüleri cezalandırdığı diziden esinlendiğini, izlediği bir sahnede olduğu gibi, cesedi üzerine kolonya döküp yakarak ortadan kaldırmayı çalıştığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı