Gazete Vatan Logo

‘Aybüke olmadan asla’

ABD’deki kızının velayetini almak için para bulmak amacıyla ‘Kim Milyoner Olmak İster’e katılan Melike Gençoğlu’nun mücadelesi sürüyor.

Kenan Işık’ın sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışmaya iki yıl önce, ABD’de yaşayan kızının velayetini almak için mücadele veren 34 yaşındaki Melike Gençoğlu katılmış ve hikayesiyle herkesi duygulandırmıştı. Elazığlı olan ve 16 yıl önce ABD’ye yerleşip Boston’da pazarlama eğitimi alan Gençoğlu, Amerikalı eski eşi Derek Kaisner’ın kendisi ve çocuğuna şiddet uyguladığı için hapis cezası aldığını söylemişti. Gençoğlu kazanacağı parayla avukat tutup kızının velayetini alacağını söylemişti. Ancak Gençoğlu, yarışmada 1000 TL kazanabilmişti.

VATAN, Gençoğlu’yla tekrar görüştü. Velayet mücadelesine devam ettiğini söyleyen Gençoğlu şöyle dedi: “Aybüke’nin velayeti eski kayınvalidem kayınpederimde. Vatandaşlığa geçmeme iki yıl kaldı. ‘Greencard’lı olduğumdan avukat vermiyorlar. Avukat için 5 bin dolar gerek. Geçen yıl yeniden evlendim. Bir kızım daha oldu. Eşimle 2 bin 200 dolar para biriktirdik. Kızıma kavuşacağıma inanıyorum.”

Haberin Devamı

Kenan Işık için dua ediyorum

“Şu anda geçirdiği beyin kanamasının ardırdan tedavi gören Kenan Işık için çok üzgünüm. Yıllardır izliyorum ve hep keşke babam olsaydı diye düşünmüştüm. Programda laf arasında kendisine bile söylemiştim. Gerçekten muhteşem bir insan, bu yüzden son derece etkilendim. Bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyorum.”