Gazete Vatan Logo

‘Asistans firmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor’

Me­tin Öz­türk, asis­tans şir­ket­le­rin ver­di­ği hiz­met­ler hakkında bil­gi ver­di

As­sist­Li­ne Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Me­tin Öz­türk, baş­ta si­gor­ta sek­tö­rü ol­mak üze­re fi­nans ve üre­tim sek­tör­le­ri­ne çö­züm ve des­tek hiz­met­le­ri sağ­la­yan asis­tans şir­ket­le­rin ver­di­ği hiz­met­ler hak­kın­da bil­gi ver­di. Yol yar­dım, ev ve iş­ye­ri yar­dım, sağ­lık yar­dım, se­ya­hat yar­dım, hu­ku­ki ve ma­li da­nış­ma hiz­met­le­ri, call cen­ter hiz­met­le­ri, bu­tik hiz­met­ler, mi­ni ona­rım ve oto cam as­sis­tans gi­bi hiz­met­ler­le si­gor­ta­lı­la­rın ha­ya­tı­nın ko­lay­laş­tı­rıl­dı­ğı­nı kay­de­den Öz­türk, asis­tans şir­ket­le­rin pek çok fay­da­sı­nın ya­nın­da ül­ke eko­no­mi­si­ne de önem­li kat­kı­la­rı ol­du­ğu­nu vur­gu­la­dı. Me­tin Öz­türk, “Hiz­met bi­rim­le­ri­miz için­de yer alan çi­lin­gir, cam­cı, su ve elek­trik te­si­sat­çı­sı gi­bi kü­çük es­naf ile ya­pı­lan tüm iş­lem­le­ri­miz on­la­rın bi­ze dü­zen­le­di­ği fa­tu­ra­lar­la ka­yıt al­tı­na alı­nı­yor. Bu du­ru­mun ver­gi ge­lir­le­ri­nin ar­tı­şı­na cid­di bir kat­kı­sı ol­du­ğu­nu söy­le­ye­bi­li­ri­z” di­ye ko­nuş­tu.
As­sist­Li­ne ola­rak ya­ban­cı asis­tans şir­ket­le­rin­de ol­du­ğu gi­bi re­asü­rans an­laş­ma­sı yap­ma­dık­la­rı­nı kay­de­den Öz­türk, “KDV da­hil fa­tu­ra dü­zen­li­yo­ruz ve fa­tu­ra­mız­da­ki KDV tu­ta­rı doğ­ru­dan Tür­ki­ye­’nin ha­zi­ne­si­ne gi­di­yor. Re­ka­be­te yüz­de 18 ge­ri­de baş­la­sak da bu biz­de üzün­tü ya­rat­mı­yor. Tam ak­si­ne ül­ke­mi­ze ye­ni bir kay­nak ya­rat­ma­nın gu­ru­ru­nu ya­şı­yo­ru­z” de­di.

Hiz­met ka­li­te­miz de­net­le­ni­yor

As­sist­Li­ne­’ın ana pren­si­bi­nin, ‘so­ru­nun öğ­re­nil­di­ği an­dan iti­ba­ren en kı­sa sü­re­de en ka­li­te­li hiz­me­ti müş­te­ri­ye sun­mak, ta­kip et­mek ve so­ru­nun gi­de­ril­me­si­nin ar­dın­dan müş­te­ri mem­nu­ni­ye­ti­ni sağ­la­ma­k’ ol­du­ğu­nu kay­de­den Öz­türk, As­sist­Li­ne­’ın müş­te­ri­ye ve­ri­le­cek hiz­me­tin ka­li­te­li ve uy­gun ma­li­yet­li ol­ma­sı­nı sağ­la­dı­ğı­nı be­lirt­ti. Asis­tans hiz­met­le­ri­ne si­gor­ta­lı­la­rın sı­kın­tı­lı an­la­rın­da ih­ti­yaç du­yul­du­ğu­nu, bu ne­den­le bu hiz­me­ti on­la­ra sağ­la­ya­cak per­so­ne­lin dik­si­yo­nu düz­gün, hoş­gö­rü­lü ve gay­ret­li ol­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni be­lir­ten Öz­türk, şun­la­rı söy­le­di: “Biz ça­lış­ma ar­ka­daş­la­rı­mı­zı se­çer­ken bu kri­ter­le­re çok önem ve­ri­yo­ruz. Bel­li ara­lık­lar­la ar­ka­daş­la­rı­mı­za mo­ti­vas­yon eği­tim­le­ri ve­ri­yor ve da­nış­man­lık­lar­la des­tek­li­yo­ruz. Call cen­ter­da bü­tün ko­nuş­ma­lar ka­yıt al­tın­da ya­pı­lı­yor. Böy­le­lik­le müş­te­ri mut­lu­lu­ğu ve hiz­met ka­li­te­si de­ğer­len­di­ri­le­bi­li­yor. Ge­rek ra­por­la­ma tek­nik­le­ri, ge­rek çağ­rı mer­ke­zi ele­man per­for­mans­la­rı, ge­rek­se call cen­ter per­for­man­sı her an iz­le­ni­yor. Bu ko­nu­da­ki ya­tı­rım­la­rı­mız­la müş­te­ri­le­ri­mi­zin bi­zi ne­den ter­cih et­ti­ği­nin ya­nı­tı­nı ve­ri­yo­ruz. Biz, gü­ve­ni­lir, iyi hiz­met ve­ren, di­na­mik ve ye­ni­lik­çi bir şir­ke­tiz.”

Haberin Devamı