Gazete Vatan Logo

‘AKP Truva atı’

Belediye Başkanları Toplantısı”nda konuşan Bahçeli, hükümete sert çıktı



400’ün üzerinde MHP’li belediye başkanının katıldığı, “Belediye Başkanları Toplantısı”nda konuşan Bahçeli, hükümete sert çıktı: Kirli ellerinizi belediyemizden çekin. Yapılanların hesabını soracağız...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP’nin MHP’li belediyeler üzerinde baskı kurduğunu belirterek, “Kirli ellerinizi, küstah emellerinizi belediyelerimizden çekin. Yapılanların hesabını misliyle soracağız ve burunlardan fitil fitil getireceğiz ” dedi. 400’ün üzerinde MHP’li belediye başkanının katıldığı, Antalya Sueno Otel’de düzenlenen “Belediye Başkanları Toplantısı”nın açılış konuşmasını yapan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

SPOR DA KUŞATILDI:

AKP’nin mayalandırdığı çirkeflikler, pişirdiği tezviratlar, teşvik ettiği kötü niyetler, kışkırttığı ikilikler, davet ettiği bozgunculuklar 2011 yılında iyice görünür ve hissedilir olmuştur. Bu sefil zihniyetin arkasında durduğu ihanet lobileri, el uzattığı millet ve devlet hasımları, aynı hizaya girdiği kanlı suratlar, aynı yöne baktığı Türklük ve İslam değerleriyle hesabı olan çevreler, 2011 yılında da boş durmamışlar ve hiçbir günü boş geçirmemişlerdir. Siyaset, yargı, medya, spor, sanat, sivil toplum kuruluşları, iş çevreleri dâhil her alan kuşatılmış; ya tabi olmaları ya da saldırılara hazır olmaları beyan edilmiştir. AKP, yabancı masalarda projelendirilmiş, küresel hesaplar çerçevesinde yetiştirilmiş ve ülkemizle birlikte içinde bulunduğumuz coğrafyaya karşı görevlendirilmiş bir Truva atıdır. Yıkım projesindeki inat ve dayanılmaz küstahlıklar bize bunu göstermektedir. Haçlı zihniyetine verilen destek ve Batılı güçlerin operasyonlarına yapılan katkı bize bunu ispat etmektedir. Türk milletinin bölünmesi için hazırlanmış reçetelere sadakat, etkisi yavaş yavaş görülen zehrin içirilmeye çalışılmasındaki üsteleme bunu aklımıza getirmektedir.

KANDİL’E POSTA HİZMETİ:

AKP’nin gündeme taşıyıp incitmediği, bozmadığı bir ölçümüz bırakılmamıştır. Cumhuriyet’le hesaplaşmak için kurucu ilkeleri yıkmak istemiş, Türkiye’nin kuruluş felsefesinden sapması için gerçekleri çarpıtmış ve tabuları yıkmak adına Ermenilere, Rumlara ve asırlardır düşmemizi bekleyen çürümüşlere kucak açmıştır. Eşkıyalardan, hainlerden, Batı’nın piyonu olan hunhar simalardan özür dileyen, İmralı’yla görüşen, Kandil’e posta hizmetleri veren, şehitlerimizin faillerinden olan peşmergeye sırnaşan, hukuku felç edenleri unutmamız mümkün değildir.

HESAP SORACAĞIZ

MHP’li belediyeleri asılsız ve temelsiz iddialarla teslim almaya çalışan; ama kendileri çoktan tüm hatlarıyla boyunduruk altına giren çapsız, vicdansız ve ahlaksız iktidar kadrolarını bağışlamamız asla söz konusu olmayacaktır. Nereye giderlerse gitsinler peşlerindeyiz. Hesap sormak için sabırsızız ve kararlıyız. AKP Hükümeti’nin baskıları bizleri yıldıramayacaktır. İmzasız şikâyet mektuplarıyla suç oluşturmak bizim yürüyüşümüzü bozamayacaktır. Eğer Başbakan ve hükümeti, hırsızları, uğursuzları, ihale tacirlerini, belediye kaynaklarını yağma edenleri merak ediyorsa çevrelerine ve birbirlerinin yüzlerine bakmaları yeterli olacaktır. Orada, yolsuzluk batağına saplanmış AKP’li belediyeleri göreceklerdir. MHP’yi usulsüzlüklerle ilişkilendirmeye çalışmak büyük bir terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır. AKP zihniyetine tekraren seslenmek isterim ki, belediyelerimize ilişmekten, üzerimizde hesap yapmaktan artık vazgeçin. Kirli ellerinizi, küstah emellerinizi belediyelerimizden çekin ve haddinizi bilin. AKP’den yapılanların hesabını misliyle soracağız ve burunlardan fitil fitil getireceğiz.

Aleviler Bahçeli’ye ‘Zülfikar’ hediye etti

Belediye Başkanlarıyla kamp yapan Bahçeli, öğleden sonra başkanı MHP’li olan Belkıs Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada açılışlar yapan MHP lideri, beldenin hemen bitişiğinde olan Aspendos Tiyatrosu’nu gezdi. Aspendos hakkında yetkililerden bilgi alan Bahçeli, Çinli turistlerle fotoğraf çektirdi.

Bahçeli, daha sonra Serik ilçesine geçti. İlçede Serik Türkmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Aşure Günü’ne katıldı. Dernek İkinci Başkanı Ahmet Önder’in Türkçe yaptığı duanın ardından Dernek Başkanı Yaşar Koç, Bahçeli’ye Zülfikar hediye etti.

Duayı yaptıran Ahmet Önder, Bahçeli’nin yanına gelerek, “Bu kılıç İslamiyeti kuranlar tarafından kullanıldı. Siz de cumhuriyeti yıkanlar için kullanın” dedi. Bahçeli, gülerek, “Sen merak etme” yanıtını verdi. Bahçeli ve beraberindekilere aşure ikram edilirken, saz eşliğinde türküler söylendi ve semah gösterisi yapıldı. Bahçeli Türkmen kıyafetleri giymiş kadınlarla ve küçük kızlarla fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı