Gazete Vatan Logo

‘Ağabey buradayım ağabey!’

Sel sularına kapılan Nuri Gümüş’ü arama çalışmaları sürerken ağabeyi Ali Orhan Gümüş “Kardeşimin ‘Ağabey buradayım ağabey’ sesleri kulağımdan gitmiyor” dedi.

‘Ağabey buradayım ağabey!’

Muğla’nın Milas ilçesi Ören Mahallesi’nde Nuri Gümüş yönetimindeki otomobil, Kemer Deresi’nden geçerken sel sularına kapıldı. Araçta bulunan Yunus Beytekin, annesi Ayla Beytekin ile birlikte kıyıya çıkmayı başardı. Ancak Nuri Gümüş (58) ve eşi Belgin Gümüş (54) kayboldu. Bir çocuk annesi Belgin Gümüş’ün cesedi, yapılan aramalarla aynı akşam bulundu. Nuri Gümüş’ü arama çalışması başlatılırken, Belgin Gümüş’ün cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İstanbul’da yaşayan ve yılın bir bölümünü Ören Mahallesi’ndeki Gökova tatil sitesindeki evlerinde geçiren Nuri Gümüş’ü arama çalışmalarına dün de devam edildi. 6 dalgıç, derenin taşıdığı çamur nedeniyle renk değiştiren denizde, güçlükle çalışmalarını sürdürüyor. Kaybolan Nuri Gümüş’ün Ören’de oturan ağabeyi Ali Orhan Gümüş (62), duyunca kısa sürede olay yerine geldiğini belirtti. Çalışmaları gözyaşlarıyla izleyen Ali Orhan Gümüş, “Olaydan hemen sonra ben de suya girdim. Hava kararmaya başlamıştı, suyun içinde kardeşimi arıyordum. Her yerden ‘ağabey ben buradayım, ben buradayım’ diye sesini duyuyordum. Sesi hâlâ kulaklarımda çınlıyor. Büyük bir şok ve acı içerisindeyim. Kardeşimin sesi kulaklarımdan çıkmıyor” dedi.

Haberin Devamı