Gazete Vatan Logo
Magazin '4 erkekle evlenmek de yasal olsun'

'4 erkekle evlenmek de yasal olsun'

Aile danışmanı Üresin'in yaptığı açıklamaya ünlülerden tepki yağdı

Fatih ve Eyüp belediyesinin muhafazakâr aile danışmanı olan Sibel Üresin'in yaptığı "İmam nikahlı 2. , 3. ve 4. eş yasal olsun" açıklaması ünlüler arasında da tepki gördü.

İşte ünlü isimlerin Sibel Üresin'e yazdıkları mesajlar;

Başak Sayan

4 erkekle evlenebilmek de yasalaşsın. Niye hep erkek egemenmiş? 4 kadınla evlenen erkek olur da, 4 erkekle evlenen kadın olamaz mı?

AKASYA ASILTÜRKMEN

Adı üstünde Sibel ÜRESİN, biz oturalım. Evlilik kurumu denen ticari anlaşma şeklinin tarih kitaplarında okultulduğu günler de gelecek elbet!

Kimse güle oynaya birilerinin ikinci eşi olmak istemez. Bir trajediyi makul göstermeye çalışan "kadın" danışman beni benden aldı bugün. Pes...

BİRİCİK SUDEN

Sibel Üresin senden 3-5 tane alınca ancak 1 kadın ediyor, haklısın.

CENK EREN

Ben 4'ü yasal, 4'ü imam nikahlı 8 isterem...

EYLEM YILDIZ

Sibel Üresin ilk dörde girmiş mi merak ettim? Evli mi yani?

FULDEN URAS

Sibel Üresin, çok eşlilik yasal olsun demiş. Fikir dağıtmayı bırak git bol bol üret senin ürettiğin de senin gibi topluma zararlı olur gerçi.

SERKAN BALBAL

Büyük tehlike 2012 yılına yaklaşırken Avrupalı olduğunu iddia eden bir ülkede, bir kadının çok eşlilik yasal olsun demesidir. Daha da büyük tehlike bu geri kafalı düşünce yapısındaki kişilere aile danışmanı olarak görev vermektir.

Çok eşlilik yasal olsun diyen hanımefendiye en güzel cevabı yine bu ülkenin kadınları verecektir.

ZEYNEP GÜNAY TAN

Sibel Bilmem kim, bir günde meşhur oldu. Tek şarkıyla meşhur olup sonra hemen unutulan 3. 4. kadınlar gibi. Kabahat ciddiye alıp yazan bizde.



Haberin Devamı