Gazete Vatan Logo

Sapık dede olayı nedir, tutuklandı mı? “Sapık dede tutuklansın” TT oldu!

İstanbul Sultanbeyli’de bir dedenin 9 yaşındaki torununa cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. Sosyal medya üzerinden paylaşılan belgelerle ortaya çıkan olayla ilgili dedenin gözaltına alındığı bildirilirken, 9 yaşındaki kızın ise sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Sosyal medya kullanıcıları sapık dede tutuklansın diye paylaşımlarda bulundu. Peki, Sapık dede olayı nedir, tutuklandı mı?

Sapık dede olayı nedir, tutuklandı mı? “Sapık dede tutuklansın” TT oldu!

A.T. isimli dede, evde yalnız kaldığı 9 yaşındaki öz torununa cinsel istismarda bulundu. Mayıs ayında gerçekleşen iğrenç olay, çocuğun sınıf öğretmeni sayesinde ortaya çıktı.

Sapık dede olayı nedir, tutuklandı mı?

Sultanbeyli'de yaşandığına öne sürülen olay Mayıs ayında meydana geldi. İddiaya göre anneannesi işe gittiği sırada dedesi A.T. ile yalnız kalan 9 yaşındaki çocuk cinsel istismara uğradı. İddiaya göre küçük kız baygınlık geçirdi, yaşananları başkasına anlatırsa da öldürmekle tehdit edildi.

İğrenç olay, 7 Mayıs günü küçük çocuğun dedesini ziyarete gitmesi ile meydana geldi. Anneanne çalışmak için evden ayrılınca dede ile torun yalnız kaldı. Üşüdüğünü belirtip önce küçük çocuğa sarılan sonra da yatağa götüren dede, torununu istismar etti. Olay çocuğun hareketlerinde farklılık gören sınıf öğretmeninin rehber öğretmenle birlikte çocukla ilgilenmesi ile ortaya çıkıyor. Anne de çocuğuyla konuştuğunda istismarın 4 yaşından beri devam ettiğini anlıyor.

Annesi durumu öğrenince hemen polise başvurusu üzerine küçük kızın ifadesi alındı ifadesinde dedesinin zorla cinsel istismarda bulunduğunu psikolog eşliğinde anlattı. Dede A.T. gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemede sapık dede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı