Gazete Vatan Logo

İstanbul'da dehşet! İşkence edilip öldürüldü, evinin önüne atıldı

Beyoğlu'nda kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce işkence edilip, dövülerek öldürülen Serhat Abik (20) bir otomobille evinin önüne atıldı. Polis, Abik'in atıldığı otomobili bulmak için çalışmalara başladı.

İstanbul'da dehşet! İşkence edilip öldürüldü, evinin önüne atıldı

Olay, Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Akkiraz Sokak'ta önceki gün 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, hızla sokağa girerek bir binanın önünde duran otomobilden yola bir kişi atıldı. Otomobil geldiği gibi hızla kaçarken, sokak sakinleri yerde hareketsiz şekilde yatan kişiye yardıma koştu. Yerde yatan kişinin yüzünün kanlar içinde olduğunu gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Çevrede araştırma yapan polis, öldürülen kişinin, önüne atıldığı binada yaşayan 20 yaşındaki Serhat Abik olduğunu belirledi. Ceset üzerinde yapılan incelemede, işkence edilip dövülerek öldürülmüş olduğu anlaşıldı.

Serhat Abik'in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü henüz öğrenilemezken, cesedin atıldığı otomobilin bulunması için çalışmalara başlanıldı.