Gazete Vatan Logo

Beylikdüzü-Avcılar metrobüs hattında kaza! Trafik kilitlendi, sürücü ağır yaralı

Beylikdüzü Güzelyurt mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu metrobüs üst geçidinin ayağına çarparak durabildi. İtfaiye ekipleri saatler süren çalışmanın ardından sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak ağır yaralı şekilde sağlık ekiplerine teslim etti. 

Beylikdüzü-Avcılar metrobüs hattında kaza! Trafik kilitlendi, sürücü ağır yaralı

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Beylikdüzü Güzelyurt'ta meydana geldi. İddialara göre, 53 ABN 781 plakalı hafriyat kamyonunu kullanan Yavuz Demir bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek Güzelyurt Metrobüs Durağı ayağına çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından sürücü Demir'i sıkıştığı kamyonun içinden çıkardı. Demir, sağlık ekipleri tarafında ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Ekipler kazayla ilgili çalışma başlattı.  Öte yandan kazayı duyan Demir'in yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Olayı gören Hüsamettin Akkuş, "Biz burada oturuyorduk. Büyük bir gürültü duyduk. Dışarı çıkıp baktık. Köprünün ayağına girmiş. Gidip baktık adam vefat etmişti büyük ihtimalle. Ayağından tuttuk hiçbir kıpırdama falan yoktu. Daha sonra ambulans ve itfaiyeyi aradık. yaklaşık 1 saattir de çalışma devam ediyor" dedi.

Ercan Şahin ise, "Biz içeride müşterilerimizle meşguldük. Ondan sonra sesler geldi. Dışarı çıktık baktık. Kamyon freni patlamış halde geldi direğe çarptı. O sırada koştuk kapıyı açtık. Adamın sadece ayağı gözüküyordu. Müdahale etme şansımız yoktu. Ambulansı aradık. Sağ olsun ekipler yetişti ama yapacak bir şey yoktu. Herhalde adam rahmetli olmuş" dedi. 

Haberin Devamı