Gazete Vatan Logo

Ali Rıza Yücel kimdir? Şehit Salih Aksu Ortaokulu öğretmeni Ali Rıza Yücel tutuklandı mı, hala öğretmenlik yapıyor mu?

Ali Rıza Yücel kimdir, hangi okulda çalışıyor? Soruları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Dayakçı öğretmen Ali Rıza Yücel sosyal medyada TT olunca, olayın hakkındaki detaylar da sorgulanmaya başlandı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Ali Rıza Yücel isimli bir öğretmenin koridora çıkardığı çocuğu darp ettiği görülüyor. Yumruk ve tokatlar eşliğinde atılan dayağa diğer öğretmenler müdahale ederken öfkesini alamayan öğretmen çocuğun üstüne yürümeye devam ediyor. Peki, Şehit Salih Aksu Ortaokulu öğretmeni Ali Rıza Yücel tutuklandı mı, hala görev yapıyor mu?

Ali Rıza Yücel kimdir? Şehit Salih Aksu Ortaokulu öğretmeni Ali Rıza Yücel tutuklandı mı, hala öğretmenlik yapıyor mu?

Türkiye'nin gündemine oturan dayakçı öğretmen Ali Rıza Yücel'e tepkiler devam ediyor. Yücel’in okul koridorunda bir çocuğu tekme tokat dövdüğü görüntüler sosyal medyaya yansıyınca, hakkında yapılan aramalar da arttı. Çocuğa yumruklar ve tokatlar atan Yücel'in öfkesi bir türlü dinmedi. Ufak çocuk diğer öğretmenlerin müdahalesiyle Yücel’in elinden kurtuldu. Peki, Ali Rıza Yücel kimdir? Şehit Salih Aksu Ortaokulu öğretmeni Ali Rıza Yücel tutuklandı mı, hala öğretmenlik yapıyor mu?

ALİ RIZA YÜCEL KİMDİR?

Aksaray'da bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali Rıza Y., koridora çıkardığı öğrencisi T.K.'ya tokat ve yumruk atıp dövdü, boğazını sıktı. Gürültüyü duyan başka sınıftaki öğretmen Gülcan Ünlü, müdahale edip öğrenci T.K.'yı, Ali Rıza Yücel’in elinden kurtardı.

O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Oğlunun uğradığı şiddet sonucu 10 gün iş göremez raporu verildiğini belirten baba Duran K., ''Başka bir öğrenci, öğretmen Ali Rıza Y.'ye gidip, ''T.K. size küfretti' demiş. O da oğlumu sınıftan çıkarıp tekme tokat dövmüş. Öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunduk'' dedi. Ali Rıza Yücel hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Olay, 14 Aralık günü Ortaköy ilçesi Şehit Salih Aksu Ortaokulu'nda meydana geldi. Öğretmen Ali Rıza Yücel ders sırasında 5'inci sınıf öğrencisi T.K.'yı sınıftan çıkartıp koridorda tokat ve yumruk atıp dövdü, boğazını sıktı.

Gürültüyü duyan başka sınıftaki teknoloji tasarım öğretmeni Gülcan Ünlü, koşarak ettiği olayda dayak yiyen öğrenci T.K.'yı meslektaşı Ali Rıza Yücel’in elinden kurtardı.

Daha sonra diğer sınıftaki öğretmenler de çıkıp, öğrenciyi alt kata indirdi. Şiddet anı ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Yaşanan olayın ardından T.K., durumu babası Duran K.'ya anlattı. Duran K. da oğlunu önce hastaneye götürüp sağlık kontrolünden geçirdi, ardından da Cumhuriyet savcılığına giderek öğretmen Ali Rıza Yücel hakkında suç duyurusunda bulundu.

Oğlunun aldığı darbeler sonucu 10 gün iş göremezlik raporu aldığını belirten Duran K., ''Başka bir öğrenci, öğretmen Ali Rıza Yücel’e gidip, 'T.K. size küfretti' demiş. O da oğlumu sınıftan çıkarıp tekme tokat dövmüş.

Haberin Devamı

Hastaneden 10 gün darp raporu aldık ve savcılığa öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bu nasıl bir öğretmen. Bu yaştaki bir çocuğu öldüresiye dövmesi aile olarak bizleri derinden yaraladı" diye konuştu.

YÜCEL AÇIĞA ALINDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenin açığa alındığını belirterek, ''İlimiz Ortaköy İlçesi Şehit Salih Aksu Ortaokulu'nda görev yapan öğretmen Ali Rıza Yücel’in öğrencimizi darp ettiği olay ile ilgili Valiliğimizce öğretmen derslerden el çektirilmiş olup, adli ve idari soruşturma devam etmektedir" denildi