Gazete Vatan Logo

MHP lideri Bahçeli: Vakit hesap sorma vaktidir

Samsun mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe-Kılıç Harekatı'na ilişkin "Vakit hesap vaktidir, vakit dökülen kanın hesabını damla damla sorma vaktidir. TSK'yı tüm gücümüzle destekliyor, en alt rütbeden en üst rütbeye kadar hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli: Vakit hesap sorma vaktidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle;

MUHTEŞEM MANZARA TÜRKİYE'NİN ŞAHLANIŞIDIR

4 Eylül 2022'de Sivas, 25 Eylül'de Erzurum, 16 Ekim 2022'de Konya'daydık. 23 Ekim'de Manisa, 13 Kasım'da Elazığ'daydık. Bugün de Cumhuriyet'e giden yolun ilk adımının atıldığı Samsun'dayız, tarihin ve milletin huzurundayız. Bu muhteşem manzara Türkiye'nin şahlanışıdır. Buradan şahit olduğum duygu seli karşısında bahtiyarlıkla diyorum ki, MHP ile Cumhur İttifakı Türk devletinin geleceğini kurtarmak, mazlum devletlere kılavuzluk etmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da göreve hazırdır.

TARİHİN YENİDEN YAZILDIĞI DÖNEMİN BAŞLANGICI

19 Mayıs 1919 Türk milletinin kendisine biçilmiş kefeni yırtarak tarihi yeniden yazdığı bir dönemin başlangıcıdır. 14 Mayıs 1919 günü Nişantaşı'ndaki Sadaret Konağı'ndan ayrıldıktan sonra beraberindeki Genelkurmay Başkanı Cevat Paşa, Mustafa Kemal Paşa'ya samimiyetle şunu sormuştur: 'Bir şey mi yapacaksın Kemal?' Mustafa Kemal Paşa ise ise "Evet Paşam bir şey yapacağım.' dedi. O bir şeyden milli devlet doğruldu.

Haberin Devamı

BU İRADEYE KİLİT VURAMAYACAKLAR

Türk milleti tarih boyunca zilleti reddetti. Türk milleti var olduğu müddetçe esareti elinin tersiyle itti. Bu iradeye kilit vuramayacaklar, ambargo koyamayacaklar. Milli ilerleyişimizi durduramayacaklar. Türkiye Yüzyılı vizyonu yayından çıkmış ok gibidir menzile doğru ilerlemektedir.

HER BİRİNİN GİZLİ AJANDASI VAR

2023 yılında yapılacak seçimlerde zillet ittifakının hala adayı yok. Bir arpa yolu mesafe alamadılar. 6+1 formatında kurulmuş masada vatan millet sevgisi yok. Her birinin gizli ajandası var.

MASKELERİNİ İNDİRMEK BİZİM İÇİN MİLLİ GÖREV

Bu yıl içinde sırayla kurdukları eğri bacaklı masalarda 8 kez toplanmışlar bir arpa boyu mesafe alamamışlardır. İçine düştükleri buhranın bizi alakadar eden bir tarafı yoktur. Türkiye'mizin itibarını tehlikeye atacak ilişkileri olduğundan dolayı zillet ittifakının maskesini indirmekte bizim için milli görevdir.

CUMHUR İTTİFAKI'NA KUMAR MASASI DİYENLERİN AKLINA ŞAŞARIM

Haberin Devamı

Cumhur İttifakı'na kumar masası diyenlerin aklına şaşarım. Kumar masasının hangisi olduğu bellidir. Türkiye cumhuriyeti masada kurulmadı. Keyifleri yetene kadar yedi düvelle güç birliği yapsınlar Cumhur İttifakı çalışmaya bakacak. Belirsizliğin rotasını takip etme anlayışında değiliz.

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE'DİR

Cumhur İttifakı Türkiye'dir. Cumhur İttifakı pazarlıksız, aracısız, hesapsız, hilesiz Türk milletimin has bahçesidir. Adayımız da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

TÜRKİYE, DEMOKRATİK ENERJİYİ CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ'NDE BULDU

Türkiye aradığı demokratik enerjiyi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde bulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti geçmişle geleceği buluşturan dinamik bir kulvara geçmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne tek adam rejimi diyenler yalancıdır.

KILIÇDAROĞLU MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR

Kılıçdaroğlu'nun 18 Kasım 2022 tarihinde sosyal medyadan yaptığı İstanbul Borsası manipülasyonu tek kelime ile ahlaksızlıktır. İstanbul Borsa'sı Kılıçdaroğlu'nun uykularını kaçırıyor. İstanbul Borsası'nın yükselişiyle çılgına dönen Kılıçdaorğlu'nun yolu namertlik yoludur. Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorunudur.

Haberin Devamı

TERÖRİST NEREDEYSE TÜRKİYE ORAYI YIKIP GEÇMEKTEDİR

Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridoru askeri harekatlarla baltalanmıştır. Hainler arana arana etkisiz hale getirilmiştir. Terörist neredeyse Türkiye artık orayı yıkıp geçmektedir. Tehdit nereden kaynaklanıyorsa açık hedef artık orasıdır. 13 Kasım'da İstiklal Caddesi'nde yaşanan saldırı Türkiye düşmanlarının faal olduklarının kanıtıdır. Gerek İstiklal Caddesi'ne gerekse terörle mücadele şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

VAKİT DÖKÜLEN KANLARIN HESABINI DAMLA DAMLA SORMA VAKTİ

Dün gece yarısı yapılan Pençe Kılıç harekatıyla teröristlerin mağara, barınakları vurulmuştur. Hainler için hiçbir yer güvenli korunaklı değildir. Vakit hesap vaktidir, vakit dökülen kanın hesabını damla damla sorma vaktidir TSK'yı tüm gücümüzle destekliyor, en alt rütbeden en üst rütbeye kadar hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Haberin Devamı