Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü! Sürpriz hediye...

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. İki liderin görüşmesi bir saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik görüşmede Bahçeli'ye doğum günü hediyesi olarak altın varaklı çerçeve içerisinde öğrenci kütük belgesi levhası verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü! Sürpriz hediye...

umhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantının ardından MHP lideri Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Bahçeli, Erdoğan'ı konutunun kapısında karşıladı. Erdoğan ve Bahçeli, daha sonra basın mensuplarına poz verdi. 

GÖRÜŞME BİR SAAT SÜRDÜ

14.00'te başlayan kritik iki liderin kritik görüşmesi bir saat sürdü.

 

ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan, "Bahçeli, evinin kapısında karşıladı. Yılın ilk görüşmesi gerçekleştiriliyor. Altın varaklı çerçeve içerisinde öğrenci kütük belgesi levhası verdiğini görüyoruz. Bahçeli'nin 1 Ocak tarihli doğum gününü görüyoruz" dedi.


CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, canlı yayında iki liderin görüşmesiyle ilgili şu bilgileri verdi:

İki liderin son görüşmesi 17 Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşmişti. Bu görüşme yılın ilk görüşmesi olacak. Ekonomi ağırlıklı olmak üzere siyasetin gündemindeki önemli konuların konuşulması bekleniyor. Yeni dönemde beklenen bazı yasa taslakları, yasa çalışmaları da var. Görüşmede o çalışmaların da ele alınması bekleniyor; siyasi partiler ve seçim kanunu olmak üzere. Her iki partinin hazırladığı anayasa taslaklarının da yine konuşulmasını bekliyoruz.

Haberin Devamı