Gazete Vatan Logo

Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri Pazar günü yapılıyor. gazetevatan Balıkesir seçim sayfasından Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Türkiye geneli seçim sonuçlarının da canlı takip edileceği 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanmak için okullara akın edecek. Kritik bir viraja girecek Türkiye, sandık başında tercihini kullanacak. Kimlerin nerede oy kullanacağı da e-devlet ekranından öğrenebilecek. 2023 Cumhurbaşanı seçimleri Balıkesir'de nasıl sonuçlanacak? İşte gazetevatan seçim 2023 sayfası ve il il seçim sonuçları...

Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!

BALIKESİR SEÇİM SONUÇLARI 2023 - CANLI SONUÇLARI VE OY ORANLARI

gazetevatan seçim sonuçları sayfası Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinde oy sayımına geçildiği andan itibaren aktif olacak. Hangi parti hangi ilde önde, ittifakların oy oranları ne kadar, açılan sandık sayısı da seçim sonuçları 2023 sayfasında yer alacak. Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları diğer tüm illerde olduğu gibi anlık olarak ekrana gelecek. Oy sayımının bitmesinin ardından YSK seçim yasaklarını kaldıracak ve son veriler ekrana gelecek.

BALIKESİR İLÇELERDE SEÇİM SONUÇLARI

14 Mayıs 2023 Pazar günü 07:00'da başlayıp saat 17:00'da bitecek olan oy kullanımı sonrası oy sayımına geçilecek. Sandıkların açılmasıyla birlikte seçim yasakları kalkacak. Yüksek Seçim Kurulu da seçim yasaklarını kaldırdığından itibaren oy oranları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları da ekrana akacak.

İlk sonuçların açıklanmasıyla birlikte 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerinde Balıkesir seçim sonuçları da gazetevatan seçim sayfası 2023 ekranında olacka.

Haberin Devamı

Balıkesir ilçeleri: Altıeylül, Ayvalık, Balya, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Havran, İvrindi, Karesi, Kepsut, Manyas, Marmara, Savaştepe, Sındırgı, Susurluk.

BALIKESİR SEÇİM SONUÇLARI CANLI EKRAN İÇİN TIKLAYINIZ