Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim'i bekleyen 3 kritik sorun!

Terim'i bekleyen 3 kritik sorun!

G.Saray teknik heyeti, Maicon’un performansı, Belhanda’nın disiplinsizliği ve forvet hattındaki sorunlarla boğuşuyor...

Terim'i bekleyen 3 kritik sorun!

TRABZON yenilgisi ile birlikte sarı-kırmızılılardaki tüm eksikler ve sorunlar da bir kez daha gözler önüne serildi. Transfer döneminde bir türlü forvete takviye yapamayan, üstüne bir de Bafetimbi Gomis’i satan G.Saray’ın elinde sadece Eren Derdiyok var. Geçen sezon 19 lig maçında 3 gol atabilen ve sezon başında satılması gündemde olan Eren’e alternatif olarak Terim, Muğdat, Sinan ve Onyekuru’yu da kullanmak istiyor.

MAICON SINIFTA KALDI

SAVUNMADA geçen sezonun son bölümünde Denayer ve Serdar ikilisi ile sahaya çıkan Fatih Terim, Belçikalı oyuncunun ayrılması ile birlikte savunmada da değişime gitmek zorunda kaldı. Yerine takviye yapılmayınca Maicon-Serdar Aziz-Ahmet Çalık üçlüsü ile takım kuran deneyimli teknik adam, zorunlu olarak Maicon’u oynatırken Brezilyalı’nın hataları da takımın başını yakmaya devam ediyor.

TAKIMDAKİ kriz ise Younes Belhanda ile patlak verdi. Performansı nedeniyle zaman zaman eleştirilen Faslı oyuncu bu kez disiplinsiz tavırları ile herkesi çileden çıkardı.

SABIRLAR TAŞTI

Haberin Devamı

Geçen sezon 2 kez kırmızı kart gören Belhanda, Trabzon’da da gereksiz yere atılınca sabırlar da taştı. Milli maçlar için verilen arada Fatih Terim ve kurmayları ilk etapta bu sorunların üzerine yoğunlaşıp çare arayacak.