Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Taraftarlardan ricam var...'

'Taraftarlardan ricam var...'

G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, maçın ardından açıklamalar yaptı.

'Taraftarlardan ricam var...'

Weslej Sneijder ilk yarıda şansız olduklarını belirterek, "Tabii ki çok zor maçtı. İlk yarıda son paslarda etkili olsaydık 3-0 yapabilirdik. Rakibimiz ikinci yarıda şansın da yardımıyla 1-0 yaptı. Burada son dakikaya kadar mücadelemizi verdik. Takım ruhunu ortaya koyduk. Sevinilecek tek şey de bu" dedi.

Temposuz oynamaları hakkında görüşleri sorulan Hollandalı isim "Kesinlikle kolay değildi. Top tutma oyununda iyiydik. Son final pası kısmında şans bizden yana değildi. Yaratıcı olamadık. Rakibimizin de hakkını yememek lazım. Onlar da iyi oynadı. Beraberlikten ziyade takımın isteğini, takım oyununu ve arzuyu bir zafer olarak değerlendirebiliriz" diye konuştu.

Gruptaki şansları hakkında görüşü sorulan Sneijder, taraftarlarına da seslenerek şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi'nde kolay bir maç yok. Her şey açık. İlk maçımızı oynadık. Bence çok önemli 1 puan ve zafer niteliğinde beraberlik. Çalışmaya devam edeceğiz. Hepimiz gruptan çıkmayı istiyoruz. Taraftarımza teşekkür ediyoruz. Onlardan bir ricam var. Bizi hep desteklesinler. Islıklar bizi negatif yönde etkiliyor. Kendi oyuncularımızı ıslıklamasınlar. İşimizin kolay olmadığını bilsinler. yeni bir hoca geldi, yeni bir sistem... Bütün oyuncular her gün yüzde 100'ü ile çalışıyor. tekrar onlardan rica ediyorum bize destek olsunlar."

Haberin Devamı