Gazete Vatan Logo
Futbol Mehmet Demirkol: "Nasıl yapacaksın play-off'u?"

Mehmet Demirkol: "Nasıl yapacaksın play-off'u?"

Süper Lig için erteleme kararı çıkmasının ardından nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, play-off sistemiyle ilgili açıklamada bulundu.

Mehmet Demirkol: "Nasıl yapacaksın play-off'u?"

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol yayıncı kuruluşta gündemi değerlendirdi.

Koronavirüs sebebiyle Süper Lig'e ara verilmesiyle ilgili yorumda bulunan Demirkol, play-off sisteminin haksızlık yaratacağını vurguladı.

"Play-off haksızlık yaratır "

"Play off'a hiç gerek yok. 8 hafta kaldı. 4.5 haftada maçları bitirebilirsin. Hatta 2 günde bir maç da olabilir. Nasıl yapacaksın play-off'u, elemeli mi olacak? Adam puan farkı yapmış? Play-off haksızlık yaratır. "

"Düşmeyi kaldırmak problem olur. Düşmeyi kaldırdığında çıkmayı kaldıramayacaksın. 22 takım olacak bay geçmemek için. 22 takım için yurt dışında yabancı futbolcu alınacak. Bir sonraki sene kaç takım düşecek? Bir sorunu çözmeye çalışırken bir sürü problem yaratır. "

"Çin şu anda bitirdi ama bir ay sonra lig başlayacak. Bizde hemen başlayamazsın oyuncular hazır değil ki. "

"Diyelim ki karar verdik Eylül'de başlayacağız, Eylül'de başlar 1 ay içinde bu ligi bitirirsin, Ekim başında da önümüzdeki sezonun ligine başlarsın. Olmayacak şeyler değil bunlar."

Haberin Devamı

"'Evde kal.' demekle olmuyor, evde kalmak gerekiyor. David Beckham evde kalır da, kamyon şoförü ne yapacak? Onun evde kalmasını nasıl sağlayacaksın?"

Mehmet Demirkol: Nasıl yapacaksın play-offu