Gazete Vatan Logo
Futbol Loris Karius, Belçika'yı karıştırdı! "Bedava bile istemeyiz"

Loris Karius, Belçika'yı karıştırdı! "Bedava bile istemeyiz"

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius için Belçika futbolu adeta ayağa kalktı.

Loris Karius, Belçika'yı karıştırdı! "Bedava bile istemeyiz"

Beşiktaş geçen sezon başında Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı Loris Karius ile sezon sonu yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlı kulübe geldiği günden beri taraftarların eleştirilerine maruz kalan Loris Karius, sözleşmesi bitmesiyle birlikte takımdan ayrılacak.

SERGEN YALÇIN AÇIKLADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Karius kiralık. Sözleşme şartlarını da düşünürsek, sezon sonunda kendisiyle yola devam etmeyeceğimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Belçika'da Karius için adeta alarm verildi. Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius için Belçika futbolu adeta ayağa kalktı.

Kısa süre önce adı Anderlecht ile anılan isim için taraftarlar isyan bayrağını açtı. Belçika basınındaki habere göre, Anderlecht taraftarları Karius'un kendi takımlarına transfer olmasını istemiyorlar.

İHTİYACIMIZ YOK

Haberde taraftarların Karius eleştirilerine özel olarak vurgulanırken, "Karius, Anderlecht'e ücretsiz gelebilir ama biz para verseler bile ona ihtiyacımız yok." yorumu paylaşıldı.

Haberin Devamı

Ayrıca Karius'un Liverpool forması giydiği sezonda, Şampiyonlar Ligi finalinde yediği hatalı gollere de değinilirken, "Mignolet'ten daha iyi mi? Liverpool'da Şampiyonlar Ligi'ne mal oldu." twiti paylaşıldı.

Loris Karius, Beşiktaş kariyerinde 66 maçta 95 gol yedi ve 13 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

KARIUS'UN YERİNE 4 ADAY

Beşiktaş'ta ise Karius'un yerine şu an dört alternatifi geliyor. İlk seçenek, kulüp scout’larının uzun süredir takip ettikleri 24 yaşındaki Alman kaleci Timon Wellenreuther...

Öte yandan menajerler de Beşiktaş’a Başakşehir’de iki sezondur şans bulamayan eski milli kaleci Volkan Babacan'ı önerdi. Siyah beyazlılara önerilen bir diğer isim ise Belçika ekibi Royal Antwerp’ten milli eldiven Sinan Bolat. Bolat'ın da kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’un kalesini koruyan 26 yaşındaki Alperen Uysal da Beşiktaş'a önerilen kaleci adaylarından biri.