Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Kayserispor - Sivasspor: Maç Sonucu 0
İddaa programının Türkiye Kupası bülteninde günün öne çıkan Kayserispor - Sivasspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %11’i karşılaşmada normal sürenin berabere biteceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tahmini:
Sivasspor, futboldaki istikrarlı ve başarılı yönetimi ile birçok kulübe örnek olacak bir performans sergiliyor. Yıllardır üst üste Avrupa Kupaları’na katılma başarısı gösteriyorlar. Rıza Çalımbay yönetiminde oturmuş bir sistemleri ve kadroları var. Kayserispor finale devleri tek tek devire devire geldi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’u kupada saf dışı bırakıp finale yükseldiler. Ancak ben daha oturmuş ve takım disiplini de yüksek olan Sivasspor’un finalde mutlu sona ulaşacağını düşünenlerdenim. Sivasspor kazanır diyorum.

Odense - Midtjylland: Maç Sonucu 2
İddaa programının Danimarka Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Odense - Midtjylland mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmada Midtjylland’ın kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tahmini:
Danimarka Kupası Finali mücadelesi tarafsız saha olarak Brondby Stadion stadyumunda tek maç üzerinden oynanacak. Özellikle maçın normal süre içinde kazanan taraf olmazsa, iki devre halinde uzatmalar ve penaltı atışlarıyla kupayı alacak ekip belli olacak. Danimarka Süper Ligi Düşme Grubunu ikinci olarak bitiren Odense başarılı bir futbol sergiledi. Ayrıca Danimarka Kupası Yarı Finali turunda eşleştiği Sonderjyske karşısında 2 maçını kazanarak adını finale yazdırdılar. Mutlaka kupayı kazanabilmek adına baskılı bir futbolla başlayacaklardır. Midtjylland ise bu sezon ligde şampiyonluk yolunda başarılı bir performans sergilemesine rağmen son haftalarda kaybettiği puanlar yüzünden hüsrana uğrayarak Kopenhag ekibinin ardından ikinci olarak tamamladı. Yarı final turunda eşleştiği Vejle karşısında iki maçta üstün bir futbolla kazanarak finale çıktılar. Artık kaçan şampiyonluğun ardından sezonu kupayla bitirmek isteyeceklerdir. Bu karşılaşmada kupayı kazanmak isteyen iki ekip de ofansif bir futbolla maça başlayıp karşılıklı goller bulmalarını bekliyorum.

Haberin Devamı

Hammarby - Malmö: Maç Sonucu 1
İddaa programının İsveç Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Hammarby - Malmö mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmanın Hammarby tarafından kazanılacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tahmini:
İsveç kupasında final vakti. Hammarby’nin bu sezon iyi olmasının en büyük sebebi hocanın ve oyuncuların arasındaki muhteşem iletişim gibi gözüküyor. Ligde oynanan mücadelede Hammarby maçı kazanmaya çok yakındı fakat katı Malmö savunması yüzünden gol bulamadı. Malmö’nün maçta pek varlık gösterdiği söylenemez. Finalde Malmö’yü yeneceklerini düşünüyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları