Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Kamerun - Mısır : Maç Sonucu 1
İddaa programının Afrika Kupası bülteninde günün öne çıkan Kamerun - Mısır mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %35’i karşılaşmada Kamerun’un maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu İlker Kaşka’nın Tahmini:
Turnuvaya ev sahipliği yapan Kamerun, şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda zorlanmadı. Çeyrek Finalde Gambiya’yı çok rahat geçtiler. Mısır ise Fas’ı uzatmalarda bulduğu golle mağlup etti. İki takımda iyi futbol ortaya koyarak buralarda geldi. Dengeli bir oyun izleyeceğimiz kesin. İlk 45’de denge bozulmaz.

Athletic Bilbao – Real Madrid : Maç Sonucu 2
İddaa programının İspanya Kral Kupası bülteninde günün öne çıkan maçı Athletic Bilbao – Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmada Real Madrid’in kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tahmini:
Bu sezon 2'si lig 1'i Süper Kupa olmak üzere 3 kez karşılaştılar.Ligde iki maçı da tek farkla kazanan Real Madrid oldu. 15 gün önceki Süper Kupa'da da 2-0 kazandı Real. Milli ara öncesinde Real'de düşüş vardı. Ligde ve normal sürede kupada Elche'ye diş geçiremediler. Bilbao bu sezon istikrarlı ve başarılı. Az gol bekliyorum.

Haberin Devamı

Real Sociedad – Real Betis: Maç Sonucu 2
İddaa programının İspanya Kral Kupası bülteninde günün öne çıkan maçı Real Sociedad – Real Betis mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor. 

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tahmini:
Kral Kupası'nda çeyrek final eşleşmesi. Milli ara öncesinde iki takımın da form durumu gayet iyiydi. Sociedad hatta son 3 resmi maçta gol dahi yemedi. 2,3 gol ideal.

Günün En Çok Oynanan Maçları