Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: Maç Sonucu 2
İddaa programının Türkiye Süper Ligi bülteninde günün öne çıkan Fatih Karagümrük - Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %42’si karşılaşmada konuk ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi
Fenerbahçeli futbolcular ekstra motivasyon ile oynayacak. Suçun onlarda değil Pereira'da olduğunu ispat etmeye çalışacaklar. Bunun takımları 180 derece değiştirdiğini en son Beşiktaş'ta gördük. Karagümrük de yeni hocası ile ilk maçı kazandı. Volkan Demirel Fenerbahçe'yi avucunun içi gibi bilen biri. Var ideal alternatif. Fenerbahçe son 14 maçta 1 kez gol yemedi. Ancak ibre hoca değişikliği hamlesinden sonra Fenerbahçe'ye döndü.

Sivasspor – Rizespor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Sivasspor - Rizespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %51’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Sivasspor ve Rizespor hafta sonu beklediğimiz, önerdiğimiz gibi kazandı. Özellikle Sivasspor yine toparlanmaya ve yükselişe geçmeyi başardı. Rizespor’un da bulunduğu konumu kabullenmeyip Hamzaoğlu yönetiminde bir reaksiyon gösterdikleri ortada! Ancak Rizespor bu sezon deplasman performansı en kötü takım konumunda…Oynadıkları 8 dış saha maçının tamamını kaybettiler. Sivasspor’un kazanmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Gaziantep FK - Alanyaspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Gaziantep FK - Alanyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %17’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Alanyaspor ligde oynadığı son 4 maçın üçünü kaybetti. Ciddi bir düşüş içindeler. Gaziantep FK’da kendi sahasında iyi performans sergileyen bir ekip. Bu sezon Antep’te oynadıkları 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik aldılar. Aynı zamanda Antep’i, Erol Bulut’un yani Alanyaspor’un eski teknik direktörünün çalıştırması da onlar için önemli bir artı. Gaziantep’i galibiyete yakın görsem de, düşüş içinde olan Alanya’nın tüm riskleri alıp maçta skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı gollere imza atılmasını bekliyorum.

Haberin Devamı