Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Türkiye Süper Ligi ve daha birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Karadağ - Türkiye: Maç Sonucu 2
İddaa programının Dünya Kupası Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı Karadağ - Türkiye mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %36’sı karşılaşmada konuk ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi
Dünya Kupası vizesi adına artık final maçına çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanmamız halinde Hollanda-Norveç maçının sonucuna göre grubu lider tamamlayıp direkt olarak Dünya Kupası’na katılma şansımız var. Galibiyet ise bizi en kötü ihtimalle play-off’a taşıyacak. Dünya Kupası biletine bu kadar yaklaşmışken artık hata yapmamalıyız. Milli oyuncularımız için de Dünya Kupası çok önemli bir vitrin ve kariyer fırsatı. Tüm Ay Yıldızlı ekibin ekstra bir futbol ortaya koyup bu zorlu deplasmandan 3 puan çıkaracağı görüşündeyim.

Hollanda - Norveç : Maç Sonucu 1
İddaa programının Dünya Kupası Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı Hollanda - Norveç mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i karşılaşmada Hollanda’nın kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi
Grubun ilk maçlarından birisi olsa iki ekibin oyun anlayışlarından dolayı bol gol beklenebilirdi ama bu karşılaşmanın havası çok farklı olacak. Hollanda beraberlik halinde grubu birinci bitirecek. İster istemez daha fazla savunan taraf olabilir. Haaland'ın yokluğu Norveç'i olumsuz etkiledi. Türkiye kaybederse beraberlik Norveç'i ikinci yapar. Bu tip bir çok hesabın yapıldığı maçta da çok gol beklemiyorum.

Cebelitarık - Letonya: Maç Sonucu 2
İddaa programının Dünya Kupası Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı Cebelitarık - Letonya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %29’u karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi
Cebelitarık kısa tarihinde eleme gruplarında oynadığı 37 maçı kaybetti ve bunların 34'ünde en az 3 gol yedi. Buna rağmen rakibinin galibiyetine oran açılması ve 2.5 Üst'e verilen yüksek oran Letonya'nın ne kadar kötü bir takım olduğunu gösteriyor. Letonya grupta ilk maç Cebelitarık'ı 3-1 yenmişti ama son maçlarda kalenin yolunu bulmakta zorlanıyor. Her türlü sürpriz aranabilir.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları