Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Uğurcan Çakır: Fenerbahçe'ye saygı duyuyorduk ama...

Uğurcan Çakır: Fenerbahçe'ye saygı duyuyorduk ama...

Süper Lig'in 15.haftasında Fenerbahçe'yi evinde 2-0 yenen Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Maxi Gomez derbiden sonra açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır: Fenerbahçe'ye saygı duyuyorduk ama...

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, 2-0 kazanılan Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Uğurcan, "Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık, çok iyi mücadele ettiler. Fenerbahçe'ye saygı duyuyorduk, araya kadar çok iyi oynayarak geldiler. Ara bize iyi geldi. Bugün iyi bir maç oldu, seyirciler zevk almıştır. Karşımızda kaliteli bir takım, lig lideri vardı. Artıları fazla, eksileri azdı. Ama biz eksileri üzerine çalıştık Fenerbahçe'nin. Kazandık. Fenerbahçe'yi de kutluyorum ve başarılar diliyorum. Mutluyuz, Karagümrük maçına hazırlanacağız." dedi.

Milli file bekçisi, sözlerini, "Bu sezona sallantılı başladık. Ara gerçekten iyi geldi. Sakatlarımız döndü. Ligin kalanında en iyi oyunumuzu oynayıp, galip gelmeye çalışacağız. Sonunda ne olacağını göreceğiz." ifadeleriyle tamamladı.

MAXİ GOMEZ: MÜCADELE VE DURUŞTAN GURURLUYUM

Gomez, "Dünya Kupası'nda oynadığım için gurur duydum. Mücadele ve duruştan gururluyum. Ankara deplasmanında asit yaptım, bu kez gol attım. Daha önemlisi kazanmak. Bu mutluluğu taraftarla paylaşmak... Şükürler olsun bunu yaşadık." dedi.

Haberin Devamı

Mücadeledeki ilk golü atan Uruguaylı futbolcu, "Gol atmak önemli. Ama takımın mücadelesine yardımcı olmak daha önemli." diye konuştu.

BARTRA: NEFES ALMAKTA SORUN YAŞIYORDUM

Deneyimli savunma oyuncusu, "Ameliyat olmayacaktım ama nefes almakta sorun yaşıyordum. Hazırlık maçlarını kaçırıp, lige yetişecektim. Koruyucu tedavi yeterli olmadığı için ameliyat oldum." dedi.

Bartra, konuşmasını, "Çok ama çok mutluyum. 3 puandan öte, bu yapabilme gücünü gösterdik. Arada çok büyük çalıştık. Hocamla videolar ve saha çalışmaları üzerinden Fenerbahçe'yi iyi analiz ettik. Sahada her şeyi çok iyi uyguladık." sözleriyle tamamladı.