Gazete Vatan Logo
Süper Lig Süper Lig Kulüpleri, TFF ve Kulüpler Birliği'nden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajları!

Süper Lig Kulüpleri, TFF ve Kulüpler Birliği'nden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajları!

Ankara - Niğde yolunda aracı şarampole yuvarlanan ve hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık için Süper Lig kulüpleri, TFF ve Kulüpler Birliği başsağlığı mesajları yayınladı.

Süper Lig Kulüpleri, TFF ve Kulüpler Birliği'nden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajları!

İşte o mesajlar:

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Konyaspor'umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

TFF: A Milli Takımımızda da forma giyen, İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

GALATASARAY: Eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

FENERBAHÇE: Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ: Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR: İttifak Holding Konyaspor’un milli oyuncusu Ahmet Çalık’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Genç yaşta aramızdan ayrılan Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesine, Konyaspor ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık’a Yüce Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı diler.

DEMİR GRUP SİVASSPOR: İttifak Holding Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık'a yüce Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Konya şehrine ve camiasina başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Haberin Devamı

FATİH KARAGÜMRÜK: Konyasporlu Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatını çok derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere Konyaspor’a ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

GÖZTEPE: İH Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve İH Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

ANTALYASPOR: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN! İH. Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, İH. Konyaspor camiası ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ: Altyapımızda yetişen ve genç yaşta takımımızda kaptanlık görevini üstlenen, Konyaspor’da forma giyen eski futbolcumuz Ahmet Yılmaz Çalık’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik.

BURSASPOR: Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; Türk spor camiası, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

KULÜPLER BİRLİĞİ: Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık’a Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, sevenlerine, Konyaspor ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

ANADOLU EFES: Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sebebiyle vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ahmet Çalık'ın yakınlarına ve Konyaspor ailesine başsağlığı dileriz.