Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konyaspor gol yemeden kazanmaya devam ediyor!

Konyaspor gol yemeden kazanmaya devam ediyor!

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Konyaspor evinde Ümraniyespor'u 1-0 yendi ve puanını 17'ye çıkardı. İlhan Palut'un öğrencileri 8 maçta sadece 2 gol yedi.

Konyaspor gol yemeden kazanmaya devam ediyor!

Spor Toto Süper Lig 8. hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Ümraniyespor ile karşılaştı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı. Konyaspor'a galibiyeti getiren golü 45+3. dakikada Muhammet Demir kaydetti.

3 GOLE VAR ENGELİ

Konyaspor'da Zimer Bytyqi'nin 45. dakikada, Calvo'nun ise 59. dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, Ümraniyespor'un 84. dakikada Umut Nayir ile eşitliği yakaladığı gol de elle oynama gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Ligde gol yememe ve galibiyet serisini geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında kaybeden yeşil beyazlı ekip, bu sezon sahasında henüz yenilgi yüzü görmedi. Konyaspor bu galibiyetle puanını Galatasaray, Adana Demirspor ve 1 maçı eksik olan Medipol Başakşehir'le aynı yaptı(17).

Sezona kötü bir başlangıç yapan Ümraniyespor, ligde aldığı 2 puanın 1'ini Fenerbahçe'den diğerini ise Gaziantep FK'dan aldı. Bu sonuçla 6. yenilgisini alan Ümraniyespor haftayı 2 puanla son sırada tamamladı.

Ligin bir sonraki haftasında Ümraniyespor, Kayserispor ile karşılaşacak. Konyaspor ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Haberin Devamı