Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor Gaziantep FK resmen açıkladı! Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarından çekildik

Gaziantep FK resmen açıkladı! Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarından çekildik

Süper Lig ekibi Gaziantep FK, bu sezona devam etmeme kararı almıştı. Kulüp, bugün yaptığı açıklama ile Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarından çekildiklerini resmen duyurdu.

Gaziantep FK resmen açıkladı! Süper Lig ve  Ziraat Türkiye Kupası maçlarından çekildik

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 şehirde etkili olmuş ve futbol dünyası da yakından etkilenmişti. Sezona devam etmeme kararı alan Gaziantek FK, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarından çekildiklerini resmen duyurdu.

Gaziantep FK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"6 Şubat 2023 tarihinde, şehrimizle birlikte 10 komşu şehrimizi de etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarabilmek için mücadelemiz devam etmektedir. Böylesi bir felaketin ardından futbol konuşmaya dahi gücümüz kalmamıştır.

Öncelikle, depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, henüz ulaşılamayan tüm vatandaşlarımızın bir an önce sağ salim kurtulmasını dileriz.

Tüm bu zorlu şartlar altında kulübümüzün, sportif faliyetlerine devam etmesi de mümkün gözükmemektedir. Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla birlikte Gaziantep Futbol Kulübümüz, 2022-2023 sezonunda Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarından çekilme kararı almıştır.

En kısa sürede şehrimizin ve ülkemizin bu deprem felaketinin yaralarını saracağına inanıyor, destekleriyle yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

Haberin Devamı

Gazi şehrimiz en kısa sürede misafirperverliğin başkenti olarak tüm futbolseverleri ağırlayacak olmanın ve kırmızı-siyaha gönül veren taraftarlarımızla buluşmanın inancıyla elinden gelen mücadeleyi sürdürecektir."