Gazete Vatan Logo
Galatasaray Nelsson'un yerine bedavaya yerli stoper! Bu transfere en çok Abdülkerim Bardakcı sevinecek

Nelsson'un yerine bedavaya yerli stoper! Bu transfere en çok Abdülkerim Bardakcı sevinecek

Yerli futbolcu konusunda sıkıntı yaşayan ve devre arasında en az 4 oyuncuyu transfer etmek için çalışmalara başlayacak olan Galatasaray, Konyaspor forması diyen Adil Demirbağ için atağa geçti. Tecrübeli stoperin Trabzonspor'un da listesinde olduğu belirtiliyor...

Nelsson'un yerine bedavaya yerli stoper! Bu transfere en çok Abdülkerim Bardakcı sevinecek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Arabam.com Konyaspor'un defans oyuncusu Adil Demirbağ için Galatasaray ve Trabzonspor'un takipte olduğu ortaya çıktı.

Performansı dikkat çekti

Yeşil-Beyazlı kulüpte bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki stoper, ikili mücadele, hava topu kazanma ve yüksek isabette pas başarısıyla takımının aldığı puanlarda kritik rol üstleniyor.



Galatasaray ve Trabzonspor'un gözü üzerinde

Devre arasında savunmanın göbeğine takviye yapmak isteyen Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri performansıyla öne çıkan Adil Demirbağ'ı izlemeye başladı. Şu ana kadar verilen raporların olumlu yönde olduğu öğrenilirken iki kulübün de ara transfer döneminde teklif yapmayı düşündüğü beirtildi.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor

Konyaspor'un 200 bin Euro karşılığında kadrosuna kattığı Adil Demirbağ'ın Haziran ayında sözleşmesi sona erecek. Yeşil-Beyazlı ekiple henüz yeni sözleşme imzalamayan genç stoperi bedelsiz olarak elden kaçırmak istemeyen Konyaspor'un devre arasındaki olası bir ayrılağa sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

 Sadece 4 gol yediler

Süper Lig'de bu sezon kalesinde en az gol gören 2 takımdan biri olan Konyaspor savunmadaki başarısıyla öne çıkıyor. Sezon başında savunmanın lideri Abdukerim Bardakçı'yı Galatasaray'a kaptıran Konyaspor'un buna rağmen defans hattında güç kaybı yaşamamasının nedeni olarak Adil Demirbağ'ın ekstra performansı gösteriliyor. (Haber7)