Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'ndan penaltı hakkında sıradışı yorum!

Kerem Aktürkoğlu'ndan penaltı hakkında sıradışı yorum!

Marsilya maçında penaltıya sebebiyet vermesine karşın oynadığı futbol ve attığı golle resmen ayakta alkışlanan Kerem Aktürkoğlu'ndan pozisyon itirafı geldi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan penaltı hakkında sıradışı yorum!

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 mağlup eden Galatasaray'da Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Taylan Antalyalı maç sonunda şu ifadeleri kullandı: "Gruptan çıkmayı garantiledik, şimdi lider çıkmak istiyoruz. Galatasaray'da hedefler bitmez."

Kerem Aktürkoğlu ise; "Derbiyi kaybettik, biraz moral bozukluğu vardı ama taraftarımız sağ olsun bizim yanımızda oldu. Onlar bizim arkamızda olduğunda biz çok daha farklı oynuyoruz. Şimdi amacımız liderliği almak. Taraftarımız yanımızda oldu. Muhteşem bir atmosfer vardı. Arkamızdaki olduklarında çok daha iyi oynuyoruz. İstemediğim bir penaltı yaptırdım. Güzel bir galibiyet oldu. Roma'da Lazio maçında liderliği istiyoruz." dedi.

MUSLERA: DUVAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

"Taraftarımıza özel parantez açmak istiyorum. Perşembe, iş günü. Derbi mağlubiyetinden sonra son dakikaya kadar bizi desteklediler. Onlara armağan olsun. Fatih hocam, takım arkadaşlarım, herkese teşekkürler."

"UEFA'nın senin için duvar paylaşımı var. Neler söylersiniz?" sorusuna Uruguaylı kaleci şu cevabı verdi; "UEFA'ya 'Duvar' paylaşımı için teşekkür ederim. Çok fazla sosyal medyaya bakmıyorum. Kendi performansıma odaklanıyorum."

FEGHOULİ: ÇOK İYİ REAKSİYON GÖSTERDİK

"Çok güzel bir reaksiyon gösterdik. Çok daha büyük bir farkla da bitebilirdi bu maç. Lazio maçını da oynayacağız ve gruptan lider çıkmak istiyoruz."

BABEL: KARİYERİMDE İLK KEZ...

Haberin Devamı

"İlk defa kariyerimde böyle şanslı bir an yaşadım. Oyuna girer girmez ilk dokunuşumda gol attı. Torunlarıma anlatacağım bu golü. Bana ve takıma güven kazandırdı bu gol, rakibin de moralini çökertti. Golümden ve galibiyetten çok mutluyum."

Mbaye Diagne ise "Çok mutluyum. Oyuna girdim ve takıma yardımcı oldum. Aldığımız sonuçtan da çok mutluyum. Allah yolumuzu açtı. Lazio ile zor bir maç olacak. Orada da kafamız dik olacak ve istediğimiz sonucu alacağız. Allah, bize yardım edecek ve kazanacağız" dedi.