Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da ikinci büyük hamle! 200 milyon dolarlık dev yatırım

Galatasaray'da ikinci büyük hamle! 200 milyon dolarlık dev yatırım

Florya’daki 40 dönümlük araziyi alarak kârlı bir yatırıma imza atan Galatasaray, şimdi de stadın yakınındaki 62 dönümlük araziyi alarak projelerine devam edecek. 200 milyon dolarlık araziye spor salonu ve yüzme havuzlarının yapılacağı belirtildi.

Galatasaray'da ikinci büyük hamle! 200 milyon dolarlık dev yatırım

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, büyük projelerine devam ediyor. Sarı-kırmızılılar şimdi de stadın yakınındaki 62 dönümlük araziyi kulübe kazandırmak için harekete geçti.

Milliyet'in haberine göre; Florya Metin Oktay Tesisleri’nin yer aldığı, Milli Emlak’a ait 40 dönümlük araziyi 1 milyar 178 milyon 800 bin liraya kulübe kazandıran ve yapılacak inşaat sonrası sadece bu projeden 10 milyar kâr bekleyen sarı-kırmızılılar, ikinci büyük hamlesine hazırlanıyor.

Cim-Bom, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı’na yakın bir bölgede 62 dönümlük bir araziyi almak için son aşamaya geldi. Söz konusu araziye spor salonu ve yüzme havuzlarının yapılacağı belirtildi. Arazinin değerinin 200 milyon dolara yakın olduğu öğrenildi.

Bu arada Florya arazisini kulübe kazandıran Başkan Dursun Özbek’in, Kemerburgaz için de çalışmalarına hız verdiği bildirildi. Tesislerin en kısa sürede buraya taşınması için yoğun bir çalışma içine girileceği vurgulandı.

Galatasarayda ikinci büyük hamle 200 milyon dolarlık dev yatırım