Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray maçtan sonra hemen harekete geçti: Tuz koktu

Galatasaray maçtan sonra hemen harekete geçti: Tuz koktu

Dün akşam Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Fernando'nun golünü ofsayt gerekçesiyle iptal eden hakemler hakkında bir açıklama yayınlayan Galatasaray "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı.' ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçtan sonra hemen harekete geçti: Tuz koktu

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonların ardından Galatasaray açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim." ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE'DEN JESUS'UN AÇIKLAMALARIYLA CEVAP

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın açıklamasına Jorge Jesus'un basın toplantısındaki açıklamalarıyla cevap verdi.

Jorge Jesus, Sarı-lacivertliler '40 saniyede gerçekler' başlıklı paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Tartışmaları pozisyonlar vardı. 3-1'i yakaladığımz golde neye faul verildiğini anlamadım. Rossi'nin attığı golde neye faul çalındığını anlamadım. Penaltı pozisyonu zaten penaltı. Batshuayi kafayı vurduğunda rakip topu elle kesti. Antalyaspor'un son dakikada attığı golde rakip forvet ofsayt pozisyonundaydı ve pozisyonun hemen öncesinde Samuel'i engelledi. Burada hakemin verdiği iyi bir karar vardı. Hakem ile ilgili söylenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eğer şikayet etmesi gereken bir taraf varsa bunu Fenerbahçe olması gerektiğini düşünüyorum. Eğer 3-1'i yakalasaydık maç orada bitecekti."

Haberin Devamı